“Η Τέχνη Συναντά το Κοινό της”

Αν θέλετε ακολουθήστε μας, κοινοποιήστε ή κάνετε like:

Έκθεση εικαστικών έργων 15 ζωγράφων του Δήμου μας

Η ιδέα ήρθε από ένα μέλος του ΜΕΟ: “Θα ήταν πολύ όμορφο, παράλληλα με τα μαθήματα ζωγραφικής να κάνετε μια έκθεση για όλους τους ερασιτέχνες ζωγράφους που ζουν στον Δήμο μας”.

Η πρόταση άρεσε σε όλους και άμεσα την ψήφισαν και την υποστήριξαν, απευθύνοντας  ανοιχτό κάλεσμα σε καλλιτέχνες συνδημότες μας. Το αποτέλεσμα ξεπέρασε κάθε προσδοκία, καθώς 15 συμπολίτες μας ανταποκρίθηκαν και με χαρά συμμετέχουν στην έκθεση με περίπου 60 συνολικά ζωγραφικούς πίνακες διαφορετικής θεματολογίας.

Η έκθεση οργανώθηκε υπό την επίβλεψη της Ελένης Κούκου, γνωστής Ιστορικού Τέχνης και Μουσειολόγου, που προσέφερε ευγενικά τις γνώσεις, την καθοδήγηση και την φροντίδα της.

Τα εγκαίνια της έκθεσης θα πραγματοποιηθούν την Τετάρτη 15 Ιουνίου στις 7 μμ και μέρος των εσόδων από τις πωλήσεις των έργων θα διατεθεί στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου μας.

Οι καλλιτέχνες που συμμετέχουν είναι οι εξής:

Λεόντιος Πετμεζάς, Γιούλη Μολογιάννη, Παυλίνα Πανταζή, Χριστίνα Μπραβάκου, Κατερίνα Καλογρίδη, Ρένα Χατζηγεωργίου, Ειρήνη ΠαπασταΪκούδη, Δημήτριος Ράλλης, Κρινιώ Βλάχου, Γεωργία Σάρχωση, Αίθρα Μαρία Αγγελοπούλου, Άντα Τσιροπούλου, Μαρία Μερτζανίδη, Μαριλένα Φωκά, καθώς και οι μαθητές του τμήματος ζωγραφικής του Μ.Ε.Ο Παγώνα Μαντάλου, Αναστασία Γκουγκούδη  και Ρένα Ρομποτή.

Info:

Διάρκεια έκθεσης: 15 – 26 Ιουνίου 2022

Ώρες λειτουργίας: καθημερινά 12-2:30μμ και 6-9μμ

Μ.Ε..Ο. – 25ης Μαρτίου 19, Νέο Ψυχικό

 

Αν θέλετε ακολουθήστε μας, κοινοποιήστε ή κάνετε like:

Σχετικές δημοσιεύσεις