Πάμε Άλσος με το ΜΕΟ

Αν θέλετε ακολουθήστε μας, κοινοποιήστε ή κάνετε like:

Η Επιθεώρηση της χρονιάς «Τι ζούμε ρε»;

Έκανε πρεμιέρα στις 10 Ιουνίου αλλά από την ανακοίνωση της  Επιθεώρησης φαίνεται ότι είναι δύσκολο πια να βρεις εισιτήρια μέσα στον Ιούνιο.

Ο λόγος για την σπαρταριστή επιθεώρηση «Τι ζούμε ρε» , μια υπερπαραγωγή σε κείμενα της Δήμητρας Παπαδοπούλου, σκηνοθεσία Θοδωρή Αθερίδη, χορογραφίες Φωκά Ευαγγελινού, μουσική από την Μαρίζα Ρίζου.

Ο Μορφωτικός Εξωραϊστικός Όμιλος Νέου Ψυχικού εξασφάλισε μόλις 50 εισιτήρια για την Κυριακή 19 Ιουνίου και μας καλεί να γελάσουμε παρέα μέσα από τον σχολιασμό της   νεοελληνικής παραπραγματικότητας και παράνοιας που μας ταλαιπωρεί όλους και μόνη διέξοδος είναι να μπορούμε να γελάμε με αυτή!

Μαζί με την Παπαδοπούλου και τον Αθερίδη στην σκηνή του Άλσους  παίζουν και 15 υπέροχοι ηθοποιοί: Θανάσης Αλευράς, Κώστας Αποστολάκης, Ηλιάνα Γαϊτάνη, Λευτέρης Ελευθερίου, Κρατερός Κατσούλης, Ελένη Κοκκίδου, Κώστας Κόκλας, Αντώνης Κρόμπας, Ροζαμάλια Κυρίου, Νίκη Λάμη, Αντώνης Λουδάρος, Στράτος Λύκος, Πάνος Μουζουράκης, Παρθένα Χοροζίδου.

Να αναφέρω ότι ο Κώστας Αποστολάκης έκανε τα πρώτα του βήματα στην σκηνή από το Νέο Ψυχικό και από την θεατρική ομάδα Κουίντα που είχε δημιουργήσει πριν χρόνια η Μαριάννα Κυριακάκη και η Τζίνα Δημητρακοπούλου.

Ραντεβού λοιπόν για το Άλσος την ΚΥΡΙΑΚΗ 19 ΙΟΥΝΙΟΥ

Σημείο συνάντησης για αναχώρηση:  Μ.Ε.Ο. (25ης Μαρτίου 19 ) και ώρα αναχώρησης  19.15 .

Τιμή που περιλαμβάνει εισιτήριο Θεάτρου και Πούλμαν μετακίνησης  26.00 ευρώ.

Κρατήσεις θέσεων: 210 6714603 απογευματινές ώρες ή   στην γραμματέα του Συλλόγου κυρία  Σοφία Μαστρογιωργάκη στο  697 2266417

 

 

 

 

Αν θέλετε ακολουθήστε μας, κοινοποιήστε ή κάνετε like:

Σχετικές δημοσιεύσεις