Χειροποίητα Καλοκαιρινά Ρούχα και Δώρα

Αν θέλετε ακολουθήστε μας, κοινοποιήστε ή κάνετε like:

Στον Ι.Ν. Αγίου Γεωργίου Νέου Ψυχικού

Η Ενορία του Αγίου Γεωργίου Νέου Ψυχικού έχει εδώ και δέκα χρόνια αναπτύξει ένα σημαντικό έργο με δράσεις εκκλησιαστικού, επιμορφωτικού και καλλιτεχνικού χαρακτήρα, που αποτελούν πόλο έλξης, επικοινωνίας και κοινωνικής συναναστροφής στον τόπο μας. Τα τελευταία δύο χρόνια, από την μια ο κορωνοϊός με τον αναγκαστικό εγκλεισμό και την αποστασιοποίηση και από την άλλη η ενεργειακή κρίση που εκτόξευσε τις πάγιες δαπάνες και τα κόστη, έχουν κάνει δύσκολη την κάλυψη ακόμα και των καθημερινών αναγκών της λειτουργίας του Ναού και των εγκαταστάσεών του.

Προκειμένου λοιπόν να καταστεί δυνατή η συνέχιση των δράσεων στην Ενορία του Αγίου Γεωργίου, μια ομάδα νέων ανθρώπων με μεράκι και όρεξη δημιουργεί και διαθέτει προς πώληση καλοκαιρινές μπλούζες και υφασμάτινες τσάντες, διακοσμημένες μια μια στο χέρι με μια αφαιρετική απεικόνιση του Αγίου Γεωργίου, εμπνευσμένη από μορφές και πρότυπα ανδρείας και ηρωισμού που διαχρονικά απαντώνται στα αριστουργήματα της ελληνικής τέχνης -από τις Μυκήνες και τον Κεραμεικό, μέχρι τις λαογραφικές συμβολικές αναπαραστάσεις στο πλάι των Ακριτών μας, αλλά και σε γνώριμες εικόνες της νεότερης Ιστορίας μας.

Η σειρά προϊόντων συμπεριλαμβάνει μπλούζες κατασκευασμένες με σεβασμό στο περιβάλλον από 100% οργανικό βαμβάκι, διαθέσιμες σε όλα τα μεγέθη, αλλά και μεγάλες τσάντες υφασμάτινες (40Χ42) για τα ψώνια και τις βόλτες μας, ραμμένες μία μία ξεχωριστά. Κάθε ένα προϊόν είναι και ένα μικρό έργο τέχνης, διακοσμείται στο χέρι και παραδίδεται κατόπιν παραγγελίας, μετά από διάστημα περίπου ενός μηνός.

 

Αν θέλετε ακολουθήστε μας, κοινοποιήστε ή κάνετε like:

Σχετικές δημοσιεύσεις