Δύο Κυριακές αφιερωμένες στους μικρούς μας φίλους!

Αν θέλετε ακολουθήστε μας, κοινοποιήστε ή κάνετε like:

Κυριακή 29 Μαΐου

11:00 π.μ. Θεατρική Παράσταση

Ο Αττικούλης στο Βασίλειο της Ατζαμοσύνης

Την Κυριακή 29 Μαΐου και ώρα 11:00 π.μ. οι Διευθύνσεις Παιδείας, Υγείας, Κοινωνικής Προστασίας και Πολιτισμού του Δήμου Φιλοθέης – Ψυχικού διοργανώνουν σε συνεργασία με το Θέατρο «Ελεύθερη Εκφραση» με τη στήριξη της Αττικής Οδού και των Αττικών Διαδρομών, την διαδραστική  εκπαιδευτική παράσταση της Ειρήνης Φ. Κουτσαύτη, σε σκηνοθεσία Μαίρης Ιγγλέση, που αφορά την εκπαίδευση των παιδιών σε θέματα οδικής ασφάλειας.

Την θεατρική παράσταση με τίτλο «Ο Αττικούλης στο Βασίλειο της Ατζαμοσύνης» θα φιλοξενήσει το 2ο Δημοτικό Σχολείο Νέου Ψυχικού (25ης Μαρτίου 4).

Λίγα λόγια για την παράσταση

Η παράσταση «Ο Αττικούλης και το Βασίλειο της Ατζαμοσύνης», είναι κατάλληλη για την Προσχολική ηλικία καθώς και για όλες τις τάξεις του Δημοτικού Σχολείου, με όλα τα θέματα της κυκλοφοριακής συμπεριφοράς ελεγμένα από συγκοινωνιολόγους και παιδοψυχολόγους, με χορευτικά, θεατρικά, ταχυδακτυλουργικά στοιχεία καθώς και ζωντανή μουσική.

Κεντρικός ήρωας ο νεαρός «Αττικούλης» που καλεί τα παιδιά να συμμετέχουν ενεργά, με ευφάνταστους τρόπους και να ταξιδέψουν σε έναν κόσμο περιπέτειας, όπου η οδική ασφάλεια είναι η βασική προτεραιότητα και το κλειδί για τη διασκεδαστική πλοκή. Τραγούδι, χορός, μουσική, μυστήρια, όλα επιστρατεύονται ώστε τα παιδιά να πάρουν πρωταγωνιστικό ρόλο και να βιώσουν τα μηνύματα της οδικής ασφάλειας.

Στόχος της θεατρικής παράστασης είναι τα παιδιά να μάθουν να περπατούν προσεκτικά στους δρόμους, να είναι καλοί συνοδηγοί και άριστοι, μελλοντικοί οδηγοί.

Προσοχή! Απαραίτητη χρήση μάσκας για μικρούς και μεγάλους

20:30 Θέατρο Σκιών

Ο Γάμος του Καραγκιόζη

Την Κυριακή 29 Μαϊου το απόγευμα και αφού θα έχετε ξεκουραστεί από το πρωινό θέατρο σας περιμένουμε στο Αθλητικό Κέντρο Νέου Ψυχικού στις 20:30, όπου η εταιρεία θεατρικής παραγωγής Palco Commedia θα στήσει τον μπερντέ για να μας προσφέρει ατέλειωτο γέλιο με τον ήρωα που μεγάλωσαν γενιές και γενιές. Τον Καραγκιόζη!

Αφού έχουμε απολαύσει τον Καραγκιόζη σε όλες τις εκφάνσεις της ζωής του ήρθε η ώρα να τον απολαύσουμε και στον γάμο του.

Κυριακή 5 Ιουνίου

Μεταφερόμαστε στο Οικολογικό Πάρκο Νέου Ψυχικού, στην οδό Μακρυγιάννη που γιορτάζεται η Ημέρα Περιβάλλοντος. Από τις 10 το πρωί έως τις 3 το μεσημέρι θα μας υποδεχτεί ο Πέρι, το μασκότ  και θα μας οδηγήσει στο Πάρκο όπου θα μας περιμένουν γωνιές με διάφορες θεματικές δράσεις όπως:

             ΚΥΝΗΓΙ ΘΗΣΑΥΡΟΥ :  πού πήγαν τα λουλούδια ;

             ΔΙΑΔΡΑΣΤΙΚΗ ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ: «Οι σούπερ προστάτες της Γης»

             ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ ΜΟΥΣΙΚΗΣ: με όργανα από ανακυκλώσιμα υλικά

             ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ ΠΕΙΡΑΜΑΤΩΝ: πείραμα με θέμα το νερό

             ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ ΕΙΚΑΣΤΙΚΩΝ : κατασκευή με σπιτικό πηλό ( μενταγιόν, γη)

 

 

 

 

 

 

 

 

Αν θέλετε ακολουθήστε μας, κοινοποιήστε ή κάνετε like:

Σχετικές δημοσιεύσεις