Τριπλές εκλογές για το ΠΑΣΟΚ

Αν θέλετε ακολουθήστε μας, κοινοποιήστε ή κάνετε like:

Επικράτησε σαρωτικά το «ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής»

Η εφορευτική επιτροπή
Η εφορευτική επιτροπή

Την Κυριακή 8 Μαΐου πραγματοποιήθηκαν οι τριπλές εκλογές στο ΠΑΣΟΚ, στις οποίες μέλη και φίλοι του κόμματος κλήθηκαν να ψηφίσουν για την ανάδειξη αντιπροσώπων για το 3ο Συνέδριο και την εκλογή μελών των τοπικών και των νομαρχιακών οργάνων, αλλά και να επιλέξουν το όνομα της πολιτικής τους παράταξης, ανάμεσα στο μέχρι χθες ισχύον «Κίνημα Αλλαγής» και «ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής».

Στον Δήμο Φιλοθέης-Ψυχικού οι κάλπες στήθηκαν στο Blue Bell, στην 1η Πλατεία Ψυχικού. Ως όνομα του κόμματος επικράτησε σαρωτικά το «ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής», με έμβλημα τον ιστορικό πράσινο ήλιο.

Η ανανέωση του Κινήματος που ξεκίνησε με την εκλογή του Νίκου Ανδρουλάκη στο Προεδρικό αξίωμα, συνεχίστηκε με νέα πρόσωπα και στα όργανα του κόμματος, σε δημοτικό και νομαρχιακό επίπεδο.

Στο Δήμο μας, για την Τοπική Οργάνωση εξελέγησαν στις πρώτες θέσεις ο Χαράλαμπος Αλεβιζόπουλος, δικηγόρος (31 ετών), η Μαρίζα Φωτιάδη, φοιτήτρια στη Σχολή Κοινωνικής Πολιτικής του Πάντειου Πανεπιστημίου (19 ετών), ο Ηλίας Πυρνοκόκης, στέλεχος πολυεθνικής φαρμακευτικής εταιρείας (35 ετών), η Μυρτώ Λαζαρίδου, αλλά και πρόσωπα με εμπειρία στην πολιτική, όπως ο Ανδρέας Πολυζωγόπουλος, πρώην Αντινομάρχης Αττικής, ο Κώστας Σωτηρόπουλος, Οικονομολόγος και σημερινός Γραμματέας και η Σίσσυ Βαρζάκα, συνταξιούχος της ΔΕΗ.

Για την εκπροσώπηση της δημοτικής οργάνωσης στο 3ο Συνέδριο, εξελέγησαν 15 αντιπρόσωποι, μεταξύ των οποίων ο Αντιδήμαρχος Δημήτρης Φωτιάδης, Παναγιώτης Κουλουέντας, Ορθοπαιδικός και Πρόεδρος του Α.Ο. Φιλοθέης, ο Δημοτικός Σύμβουλος Θανάσης Χανακούλας, η Μαίρη Μπάρκα, καθώς και τα νέα μέλη της Συντονιστικής Επιτροπής που αναφέρθηκαν παραπάνω.

Το μήλο κάτω από την μηλιά

 

Η Μαρίζα Φωτιάδη είναι μόλις 19 χρόνων και είναι η μονάκριβη κόρη του Αντιδημάρχου Δημήτρη Φωτιάδη και της Σοφίας Μαστρογιωργάκη, γραμματέως του ΜΕΟ και επί σειρά ετών μέλους του Συλλόγου Κρητών «Ο ΜΙΝΩΣ». Καθώς είχε μεγαλώσει σε ένα σπίτι όπου οι πολιτικές συζητήσεις για θέματα πολιτικά και αυτοδιοικητικά ήταν καθημερινότητα, η απόφασή της να αναμιχθεί στην πολιτική ήταν μονόδρομος.

Η νεοεκλεγείσα Μαρίζα Φωτιάδη, αφού ευχαρίστησε θερμά τους φίλους και τα μέλη που την εξέλεξαν ως μέλος της Συντονιστικής Επιτροπής μας είπε: «Η νέα γενια εύχομαι να μπολιάσει θετικά την νέα προσπάθεια ανανέωσης του πολιτικού μας χώρου, με φρέσκιες ιδέες, μακριά από αγκυλώσεις και στερεότυπα, κοντά στην νεολαία, για ένα καλύτερο αύριο».

Αν θέλετε ακολουθήστε μας, κοινοποιήστε ή κάνετε like:

Σχετικές δημοσιεύσεις