Χρώματα και αρώματα Πρωτομαγιάς

Αν θέλετε ακολουθήστε μας, κοινοποιήστε ή κάνετε like:

Χοροί και τραγούδια πλημμύρισαν  το Άλσος Ψυχικού

Σε κλίμα χαράς και με εορταστική διάθεση πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 1η Μαΐου η Γιορτή Πρωτομαγιάς που διοργάνωσε ο Δήμος Φιλοθέης – Ψυχικού και η ΔΗΚΕΦΙΨ στο Άλσος Ψυχικού.

Με συμμάχους τον καιρό, τις ευχάριστες ανοιξιάτικες θερμοκρασίες αλλά και την επίσημη άρση των περιοριστικών μέτρων για τον COVID – 19, ο κόσμος άρχισε να συρρέει από τις 12 στο Άλσος, συναντώντας φίλους και γνωστούς.

Το κέφι ανέβασε από νωρίς το μουσικό συγκρότημα «Εύηχον», που με ένα πλούσιο ρεπερτόριο αγαπημένων τραγουδιών, σκόρπισαν το κέφι στους παρισταμένους. Την εκδήλωση πλαισίωσε τμήμα του Λυκείου Ελληνίδων, με ελληνικούς χορούς παραδοσιακούς και σύγχρονους, ενώ δεν άργησαν να σηκωθούν και οι παρευρισκόμενοι που γλέντησαν με την ψυχή τους, χορεύοντας και τραγουδώντας.

Τα παιδιά είχαν πρωταγωνιστικό ρόλο, πλέκοντας πανέμορφα πρωτομαγιάτικα στεφάνια στολισμένα με πολύχρωμα αμάραντα, που έγιναν ανάρπαστα από νωρίς.

Στον χώρο είχαν στηθεί ψησταριές από το boutique souvlaki το κρασί έρρεε άφθονο, ενώ οι γλυκατζήδες έσπευσαν να απολαύσουν τις δημιουργίες του φημισμένου ζαχαροπλαστείου Μικέ.

Το παρών έδωσαν από νωρίς ο Δήμαρχος Δημήτρης Γαλάνης, με έκδηλη την χαρά του που ξαναβρισκόταν επιτέλους από κοντά μετά από δύο χρόνια περιορισμών με τους δημότες, η Υπουργός Παιδείας Νίκη Κεραμέως, ο Αντιπεριφερειάρχης Υγείας Γιάννης Κεχρής, οι Αντιδήμαρχοι Γιώργος Παπαχρόνης, Χαράλαμπος Μπονάτσος, Δημήτρης Φωτιάδης, οι δύο Πρόεδροι των νομικών προσώπων Παυλίνα Πανταζή και Σοφία Βυθούλκα, αλλά και πλήθος Συμβούλων και Αυτοδιοικητικών.

 

 

 

Αν θέλετε ακολουθήστε μας, κοινοποιήστε ή κάνετε like:

Σχετικές δημοσιεύσεις