Η γιορτή της σοκολάτας και η στήριξη στην ΕΣΤΙΑ

Αν θέλετε ακολουθήστε μας, κοινοποιήστε ή κάνετε like:

“Chocolove”

Το “Chocolove”, η γιορτή της σοκολάτας που πραγματοποιείται κάθε χρόνο από την ΕΣΤΙΑ έχει γίνει πια θεσμός στην πόλη μας.

Το Σαββατοκύριακο 19&20 Μαρτίου η εκδήλωση “Chocolove” άνοιξε τις πόρτες της στο Blue Bell σε πλήθος κόσμου και μέσα από τις σοκολατένιες λιχουδιές ευαισθητοποίησε και ενημέρωσε το κοινό για το πολυετές έργο της ΕΣΤΙΑ καθώς και για τη νέα υπηρεσία Πρώιμης Παρέμβασης και Συμβουλευτικής που εγκαινιάζει η ΕΣΤΙΑ στα γραφεία της στο κέντρο της Αθήνας.

Το ChocoLove-Μια γιορτή σοκολάτας για μικρούς και μεγάλους ολοκληρώθηκε με τη τιμητική παρουσία του Υπουργού Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων κ. Κωστή Χατζηδάκη, του Γενικού Γραμματέα Κοινωνικής Αλληλεγγύης και Καταπολέμησης της Φτώχειας κυρίου Γιώργου Σταμάτη, του Δημάρχου Φιλοθέης-Ψυχικού κ. Δημήτρη Γαλάνη, Αντιδημάρχων Φιλοθέης-Ψυχικού και Βριλησσίων, του Προέδρου του Ιδρύματος “Η Παιδική Στέγη” κ. Δημήτρη Νικόλσκυ, των Προέδρων τοπικών συλλόγων και πολλών ακόμη φίλων, γονέων και κατοίκων.  Η εμπιστοσύνη και η στήριξη στις δράσεις της ΕΣΤΙΑ, παρέχει τη δύναμη σε όλη την ομάδα να κοιτάζει και να προχωρεί μπροστά.

Αν θέλετε ακολουθήστε μας, κοινοποιήστε ή κάνετε like:

Σχετικές δημοσιεύσεις