Νέα Σύμβουλος στην Κοινότητα του Νέου Ψυχικού

Αν θέλετε ακολουθήστε μας, κοινοποιήστε ή κάνετε like:

Η Εβίτα Μπαλάγκα

Την θέση της εκλιπούσης Νένας Πασσά στο Κοινοτικό Συμβούλιο του Νέου Ψυχικού κατέλαβε η Εβίτα Μπαλάγκα, πρώτη αναπληρωματική σύμβουλος από τον συνδυασμό «Συμμαχία Πολιτών» του Παντελή Ξυριδάκη.

Η ορκωμοσία έγινε την  Πέμπτη 30 Δεκεμβρίου 2021 στο Δημαρχείο από τον Δήμαρχο Δημήτρη Γαλάνη.

Η Εβίτα Μπαλάγκα γεννήθηκε, μεγάλωσε και ζει στο Νέο Ψυχικό ενώ έλκει την καταγωγή της από την Ήπειρο. Τελείωσε το 1ο Γενικό Λύκειο Νέου Ψυχικού. Αποφοίτησε από την Σχολή Επαγγελμάτων Υγείας και Πρόνοιας του τμήματος Δημόσιας και Κοινοτικής Υγείας των Τ.Ε.Ι. Αθήνας και ολοκλήρωσε Μεταπτυχιακές σπουδές στην Διοίκηση Μονάδων Υγείας και Πρόνοιας στο Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής.

Η πρώτη της ενασχόληση με τα κοινά ξεκινάει από τα μαθητικά και φοιτητικά της χρόνια ως μέλος του σπουδαστικού συμβουλίου της σχολής της.

Η Εβίτα ασχολείται με την αυτοδιοίκηση από το Μάιο του 2014, όταν έλαβε μέρος στις δημοτικές εκλογές του Δήμου Φιλοθέης – Ψυχικού ως υποψήφια κοινοτική σύμβουλος στο Νέο Ψυχικό.

Σήμερα  είναι πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Φιλοθέης – Ψυχικού καθώς και μέλος του Νομαρχιακού Συμβουλίου της ΟΝΝΕΔ Β3. Εργάζεται ως ιδιωτική υπάλληλος με αντικείμενο την διαχείριση Εσωτερικού Ελέγχου, Εταιρικής Διακυβέρνησης, Διαχείρισης Κινδύνων και Συμμόρφωσης εταιρειών και Δημοσίων Έργων. Στόχος της είναι να εφαρμόσει  στο Δήμο Φιλοθέης – Ψυχικού όσα διδάχθηκε στη σχολή της σχετικά με τη Δημόσια Υγεία.

Της ευχόμαστε κάθε επιτυχία στο έργο της!

 

 

 

Αν θέλετε ακολουθήστε μας, κοινοποιήστε ή κάνετε like:

Σχετικές δημοσιεύσεις