Ένας Χειμώνας γεμάτος Ιστορία

Αν θέλετε ακολουθήστε μας, κοινοποιήστε ή κάνετε like:

Με τον Ιστορικό Γιάννη Αντωνόπουλο

Από την Πέμπτη 20 Ιανουαρίου ξεκινούν τα μαθήματα Ιστορίας από τον Δήμο Φιλοθέης Ψυχικού και τον ΟΚΑΠΑ. Οι διαλέξεις  πραγματοποιούνται στο Σπυροπούλειο κάθε δεύτερη Πέμπτη στις 18:30.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να παρακολουθήσουν τα μαθήματα είτε διαδικτυακά είτε δια ζώσης, με προηγούμενη κράτηση θέσης. Συγκεκριμένα, θα προβάλλονται στο forum του ΟΚΑΠΑ, στην ενότητα Πολιτιστικές Δραστηριότητες και στο κανάλι του Δήμου Φιλοθέης Ψυχικού στο Youtube.

Όποιος προτιμά να τα παρακολουθήσει δια ζώσης, θα πρέπει να κρατήσει εγκαίρως θέση στο τηλέφωνο 2106725690 (10πμ – 2:30μμ). Σύμφωνα με τα ισχύοντα υγειονομικά πρωτόκολλα, ο αριθμός των θέσεων είναι αυστηρά περιορισμένος και η είσοδος θα επιτρέπεται μόνο με πιστοποιητικό εμβολιασμού ή/και νόσησης και με την επίδειξη ταυτότητας.

Η διάλεξη της Πέμπτης 20 Ιανουαρίου έχει θέμα «18ος και 19ος αιώνας Γαλλική Επανάσταση – Μέγας Ναπολέων». Η θεματολόγια των επομένων διαλέξεων αναμένεται να ανακοινωθεί.

Το πρόγραμμα των μαθημάτων Ιστορίας υλοποιείται στον Δήμο μας εδώ και τέσσερα χρόνια από τον ιδιαίτερα χαρισματικό Ιστορικό Γιάννη Αντωνόπουλο και είναι πια πρώτο στις προτιμήσεις των συμπολιτών μας, με πάνω από 1200 προβολές των διαλέξεών του.

 

Αν θέλετε ακολουθήστε μας, κοινοποιήστε ή κάνετε like:

Σχετικές δημοσιεύσεις