Δωρεάν Σπιρομέτρηση από το Παράρτημα της Ε.Α.Ε.

Αν θέλετε ακολουθήστε μας, κοινοποιήστε ή κάνετε like:

Η πρόληψη σώζει ζωές

Το Παράρτημα της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρείας του Δήμου Φιλοθέης-Ψυχικού, έχει διοργανώσει και θα πραγματοποιήσει  σε συνεργασία με την Ελληνική Πνευμονολογική Εταιρεία, δωρεάν εξετάσεις Αναπνευστικής Λειτουργίας.

Η δράση θα λάβει χώρα την Τετάρτη 22 Δεκεμβρίου, στα Δημοτικά Ιατρεία του Νέου Ψυχικού (Τερτσέτη 44) και ώρες από 10:00 έως 13:00. Η παραχώρηση του χώρου των ιατρείων είναι ευγενική προσφορά του ΟΚΑΠΑ, της Προέδρου του κυρίας Σοφίας Βυθούλκα καθώς και της Αντιδημάρχου Υγείας κυρίας Αλίκης Γκιζελή.

Στο χώρο θα βρίσκεται και θα επιβλέπει ο ιατρός Πνευμονολόγος κύριος Γιάννης Χόρτης, ο οποίος προσφέρει εθελοντικά τις υπηρεσίες του.

Επίσης, είναι απαραίτητο να δηλώσετε συμμετοχή στο τηλέφωνο της Προέδρου του Παραρτήματος, στο 6937475107, καθώς μόνο δέκα (10) άτομα μπορούν να εξετάζονται ανά ώρα.

Η Πρόεδρος κυρία Αγγελάκη, η Γραμματέας κυρία Λοϊζου και τα μέλη του παραρτήματος της ΕΑΕ, ευχαριστούν θερμά όσους συνεργάστηκαν  για την υλοποίηση αυτής της δράσης και καλούν όλους μας να συμμετάσχουμε, γιατί η πρόληψη σώζει ζωές.

Αν θέλετε ακολουθήστε μας, κοινοποιήστε ή κάνετε like:

Σχετικές δημοσιεύσεις