Μια Χριστουγεννιάτικη αγκαλιά για τα παιδιά

Αν θέλετε ακολουθήστε μας, κοινοποιήστε ή κάνετε like:

«Δεν θα αφήσουμε κανένα παιδί χωρίς το δώρο του»

 

Με το σύνθημα: «Κανένα παιδί χωρίς δώρο τα Χριστούγεννα!» ο  Δήμος Φιλοθέης- Ψυχικού ενώνει τις δυνάμεις του με το «Όλοι Μαζί Μπορούμε»  σε μία εκστρατεία συλλογής χριστουγεννιάτικων δώρων, για παιδιά του Δήμου που οι οικογένειές τους βρίσκονται σε ανάγκη.

«Δεν θα αφήσουμε κανένα παιδί χωρίς το δώρο του» τονίζει ο  Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πρόνοιας κ. Μπάμπης Μπονάτσος και καλεί όλους μας το Σάββατο 18 Δεκεμβρίου 2021 και ώρες από τις 10 το πρωί μέχρι τις 2 το μεσημέρι, στην πλατεία Χρυσοχόου, επί της οδού Δ. Βασιλείου στον Φάρο του Νέου Ψυχικού, να ενώσουμε τις δυνάμεις μας, να συνδράμουμε και να συγκεντρώσουμε όσα περισσότερα δώρα μπορούμε για να δούμε τη χαρά στα μάτια των παιδιών μας.

Τα δώρα που θα συγκεντρωθούν μπορεί να είναι: παιχνίδια, παιδικά  βιβλία και ό, τι άλλο μπορεί να ονειρευτεί κάθε παιδί και βέβαια θα πρέπει να είναι καινούρια, ή μεταχειρισμένα  σε άριστη κατάσταση, έτοιμα όμως να χρησιμοποιηθούν.

Υπάρχουν οικογένειες που στερούνται ακόμα και τα βασικά αγαθά, πόσο μάλλον τώρα  λόγω της πανδημίας. Οι γιορτές πλησιάζουν και πολλοί γονείς αδυνατούν να προσφέρουν τα χριστουγεννιάτικα δώρα που κάθε παιδί περιμένει.

Ας φροντίσουμε όλοι μαζί, ο Άγιος Βασίλης να μην αφήσει κανένα παιδί χωρίς δώρο. Ας βάλουμε κι εμείς το λιθαράκι μας κι ας γίνουμε κι εμείς αρωγός,  για να προσφέρουμε παιδικά χαμόγελα, ώστε να βελτιώσουμε στο ελάχιστο την καθημερινότητα των παιδιών και των οικογενειών σε ανάγκη.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνείτε με την Διεύθυνση Κοινωνικής Προστασίας Δήμου Φιλοθέης–Ψυχικού στα τηλέφωνα: 213 20 14 601 και 6952380330, ή στις ιστοσελίδες: www.philothei-psychiko.gr και www.oloimaziboroume.gr

Αν θέλετε ακολουθήστε μας, κοινοποιήστε ή κάνετε like:

Σχετικές δημοσιεύσεις