Πάμε θέατρο

Αν θέλετε ακολουθήστε μας, κοινοποιήστε ή κάνετε like:

«Το Τρίτο Στεφάνι»

Ο Μορφωτικός Εξωραϊστικός Όμιλος (ΜΕΟ) Νέου Ψυχικού θα παρακολουθήσει την Τετάρτη 24 Νοεμβρίου 2021 στις 19:00, το αριστούργημα του Κώστα Ταχτσή, «Το Τρίτο Στεφάνι», στο θέατρο «Παλλάς» (Βουκουρεστίου 5).

Ένα έργο-σημείο αναφοράς για τη νεότερη ελληνική πεζογραφία, το οποίο αφηγείται την ιστορία της χώρας μέσα από τη ζωή δύο γυναικών με φόντο τον Μεσοπόλεμο και την Κατοχή. Μέσα από τις προσωπικές ιστορίες των ηρώων περνάει ολόκληρη η σύγχρονη ιστορία της Ελλάδας, μ᾽ ένα σπάνιο χιούμορ που αναδεικνύει καίρια όλα εκείνα για τα οποία αξίζει να παλεύει κανείς στη ζωή.

Τους εμβληματικούς ρόλους της Εκάβης και της Νίνας ερμηνεύουν η Μαρία Καβογιάννη και η Ελένη Κίτσου. Σε σκηνοθεσία Κωνσταντίνου Μαρκουλάκη  το έργο παρουσιάζεται σε ολοκαίνουργια διασκευή που αναδεικνύει τις αφηγηματικές αρετές και την ποίηση του μυθιστορήματος, σεβόμενη την πρόθεση του συγγραφέα για μια ιστορία που, όπως και η ζωή, ανοίγει και κλείνει σαν κύκλος. Ένας εικοσαμελής θίασος σημαντικών ηθοποιών μπαίνει στη δίνη της νέας, πρωτότυπης μουσικής του Μίνου Μάτσα, φέρνοντας επί σκηνής τους ήχους και τις εικόνες μιας ολόκληρης εποχής.

Για κρατήσεις θέσεων και πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούνε να καλούν στο τηλέφωνο του ομίλου 210 6714603, από 17:00 έως 21:00, Δευτέρα με Παρασκευή, καθώς και στο 697 2266417.

Η τιμή περιλαμβανομένης και της μεταφοράς είναι στα 20€ και το πούλμαν θα ξεκινήσει από τα γραφεία του ΜΕΟ, 25ης Μαρτίου 19, στις 5:50μ.μ.

Η παράσταση αφορά μόνο πλήρως εμβολιασμένους ή όσους έχουν νοσήσει το τελευταίο εξάμηνο. Κατά την είσοδο των θεατών στο χώρο, θα γίνεται έλεγχος των απαραίτητων πιστοποιητικών, καθώς και εγγράφου ταυτοπροσωπίας (δελτίο αστυνομικής ταυτότητας, διαβατήριο, διπλ. οδήγησης).

 

Αν θέλετε ακολουθήστε μας, κοινοποιήστε ή κάνετε like:

Σχετικές δημοσιεύσεις