Επιστολή κατοίκων Νέου Ψυχικού

Αν θέλετε ακολουθήστε μας, κοινοποιήστε ή κάνετε like:

ΠΡΟΣ

Τον αξιότιμο Δήμαρχο Φιλοθέης – Ψυχικού

κ. Δημήτρη Γαλάνη

αρ. πρωτ.:6643/29-10-2021

Κοινοποίηση: Δημοτική Κοινότητα Νέου Ψυχικού

Δήμαρχε,

Σας απευθύνουμε έκκληση όπως μεριμνήσετε τα δέοντα προκειμένου η παρούσα Δημοτική Αρχή, να ασχοληθεί με την επίλυση τοπικών προβλημάτων της Κοινότητας του Νέου Ψυχικού.

Είναι γνωστό ότι η Δημοτική Κοινότητά μας, στερείται γραφείου σε αντίθεση με τις άλλες δύο Κοινότητες του Νέου Ψυχικού, με αποτέλεσμα τα γενικά και ειδικά προβλήματα της κοινότητας αυτής να παραμένουν στάσιμα.

Αποφάσεις του Τοπικού Συμβουλίου της Δημοτικής Κοινότητας του Νέου Ψυχικού, όπως για παράδειγμα α) ο ηλεκτροφωτισμός επί της οδού 25ης Μαρτίου, β) πλακοστρώσεις γ) πράσινο και άλλα, παραμένουν στις καλένδες των Δημοτικών Επιτροπών.

Χαρακτηριστική η δήλωση του Αντιδημάρχου Δημοτικής Διακυβέρνησης & Προγραμματισμού στους εκπροσώπους της Δημοτικής Κοινότητας Νέου Ψυχικού στο υπ’ αριθμόν 13144/2-9-2020 αίτημα των κατοίκων ότι: «Εντός του έτους 2021 θα πραγματοποιηθεί Αρχιτεκτονικός Διαγωνισμός για την εκπόνηση οριστικής μελέτης Ανάπλασης του κτιρίου Βαλλιάδη σε Πολιτιστικό Κέντρο».

Η υπ’ αριθμ. 13 απόφαση του Συμβουλίου της Δημοτικής Κοινότητας Νέου Ψυχικού για ονομασία του Λυκείου Νέου Ψυχικού σε Λύκειο Μάνου Ελευθερίου και η ονομασία της Λέσχης Φιλίας σε Λέσχη Πάρι Πασσά, παραμένει εκκρεμής από τις 14/12/’20 στην Επιτροπή Ονοματοδοσίας και δεν έχει έλθει για συζήτηση στο Δημοτικό Συμβούλιο έως σήμερα.

Θεωρούμε την παρέμβασή σας καθοριστική, ώστε οι πολίτες της Κοινότητας του Νέου Ψυχικού, να νιώσουν ότι μπορούν να ελπίζουν.

Νέο Ψυχικό 25/10/2021

Μετά τιμής

Οι κάτοικοι του Νέου Ψυχικού

Έπονται 30 υπογραφές πολιτών

Αν θέλετε ακολουθήστε μας, κοινοποιήστε ή κάνετε like:

Σχετικές δημοσιεύσεις