Υπογραφή βιβλίου στο Χαρτόπολις 6 Νοεμβρίου στις 12:00

Αν θέλετε ακολουθήστε μας, κοινοποιήστε ή κάνετε like:

Το βιβλιοπωλείο «Χαρτόπολις» της Ελένης Νικολέλη (Δ.Βασιλείου 1, Νέο Ψυχικό, Φάρος) και οι Πρότυπες Εκδόσεις Πηγή, σας προσκαλούν, το Σάββατο 6 Νοεμβρίου και ώρες από 12:00 έως 14:00, σε μια συνάντηση με τον συγγραφέα Γιώργο Σταματελόπουλο για να γνωρίσετε το πρώτο λογοτεχνικό του βιβλίο με τίτλο «Το Στιγμιαίο».

Κατοχή, αντίσταση, εμφύλιο, πολιτική αστάθεια, χούντα, μεταπολίτευση – στο έλεος της ιστορίας. Όπως γράφει στο οπισθόφυλλο: «μια ζωή δεν χωρά σε μία στιγμή. Πιθανόν να χώρεσε σε αυτό το βιβλίο. Και ενώ μία στιγμή μπορεί σίγουρα να στιγματίσει κάποιον, ίσως, να μην της αξίζει, να κουκουλώσει μια ζωή».

Ο Γιώργος Σταματελόπουλος γεννήθηκε στην Αθήνα το 1970, αποφοίτησε από τη Γερμανική Σχολή Αθηνών το 1987 και από τη Σχολή Μηχανολόγων Μηχανικών του Εθνικού Μετσοβίου Πολυτεχνείου το 1992. Το 1996 απέκτησε τον τίτλο του Διδάκτορα Μηχανικού (Dr.-Ing.) από το Πανεπιστήμιο του Braunschweig, στη Γερμανία. Εργάζεται για περισσότερα από 20 χρόνια σε εταιρείες του ενεργειακού τομέα στην Αυστρία και τη Γερμανία. Έχει εξειδικευτεί στις συμβατικές και τις ανανεώσιμες μονάδες παραγωγής ηλεκτρικού ρεύματος.. Έχει συγγράψει μία επιστημονική μονογραφία στα γερμανικά και ένα κεφάλαιο ενός πολυσυγγραφικού τεχνικού βιβλίου στα αγγλικά.

Ο συγγραφέας θα συνομιλήσει με τους αναγνώστες του και θα υπογράψει αντίτυπα του βιβλίου του.

Στην εκδήλωση θα τηρηθούν όλα τα απαραίτητα μέτρα του ΕΟΔΥ.

 

Αν θέλετε ακολουθήστε μας, κοινοποιήστε ή κάνετε like:

Σχετικές δημοσιεύσεις