Αποτελέσματα εκλογών του ΜΕΟ

Αν θέλετε ακολουθήστε μας, κοινοποιήστε ή κάνετε like:

Πρώτος ο Μπάμπης Μπονάτσος με 62,5%

η Εφορευτική Επιτροπή

Της Όλγας ΜενεμενόγλουΣε πάρα πολύ καλό κλίμα με μαζική συμμετοχή των μελών του διεξήχθησαν οι εκλογές στον Μορφωτικό Εξωραϊστικό Όμιλο του Νέου Ψυχικού, την Κυριακή 17 Οκτωβρίου.

Το Αθλητικό Κέντρο Νέου Ψυχικού από νωρίς το πρωί γέμισε με κόσμο. Οι εκλογές αποτέλεσαν πόλο συνάντησης για τον κόσμο του Νέου Ψυχικού και όχι μόνο!

τρεις Δήμαρχοι, Ο Μπάμπης Μπονάτσος, η π. Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Κατερίνα Αλεξοπούλου και η Δημοτική Σύμβουλος Σόφη Ζαφρακοπούλου

 

ο Δήμαρχος Δημήτρης Γαλάνης με την Ινώ Βεζυργιάννη

 

Την εκλογική αναμέτρηση τίμησαν με την παρουσία τους, ο Δήμαρχος Δημήτρης Γαλάνης, ο π. Δήμαρχος Παντελής Ξυριδάκης και ο τ. Δήμαρχος Νέου Ψυχικού Παντελής Χαροκόπος. Σ’ αυτό το σημείο, ελλείψει του αείμνηστου Θάνου Βεζυργιάννη, να μου επιτραπεί να αναφέρω τη σύζυγό του Ινώ, η οποία πήρε όλη την  αγάπη των παρευρισκομένων.

 

Επίσης, παρευρέθη όλο σχεδόν το δημοτικό συμβούλιο, όπου οι περισσότεροι είναι και μέλη του ιστορικού συλλόγου, παλιοί σύμβουλοι της Κοινότητας του Νέου Ψυχικού, συνταξιούχοι υπάλληλοι του Δήμου. Όλοι μαζί, μέσα σε ένα ιδιαίτερα θετικό κλίμα, μετά τον εγκλεισμό της πανδημίας, μίλησαν, γέλασαν και αντάλλαξαν απόψεις.

 

 

 

 

 

Δημήτρης Γαλάνης, Βύρων Σαμαρόπουλος, Ινώ Βεζυργιάννη, Παντελής Ξυριδάκης, Παντελής Χαροκόπος

Ιδιαίτερη μνεία στην Υπουργό Ζωή Ράπτη, όπου παρά το επιβαρημένο πρόγραμμά της, δεν ξεχνά ποτέ τον Δήμο Φιλοθέης Ψυχικού και τους ανθρώπους του. Λίγο πριν κλείσει η κάλπη έκανε την εμφάνισή της και άσκησε το εκλογικό της δικαίωμα ως μέλος του ΜΕΟ.

Ως προς τα αποτελέσματα ψήφισαν, 227 μέλη.

Πρώτος σε σταυρούς ο Μπάμπης Μπονάτσος, αντιδήμαρχος και Πρόεδρος του ΜΕΟ την προηγούμενη διετία αλλά και σε προηγούμενες θητείες. Με την εκλογή του αυτή περνάει στην τοπική μας ιστορία ως ο μακροβιότερος Πρόεδρος του ΜΕΟ.

Το νεοεκλεγέν διοικητικό συμβούλιο έχει ως εξής:

Μπάμπης Μπονάτσος 142 σταυρούς

Μαστρογιωργάκη Σοφία 105

Παπαγεωργίου Γιάννης 87

Σιγάλα Πολυξένη 82

Μανιατοπούλου Μαριλένα 72

Καραμπλάκα Ειρήνη 54

Ζούπα Σοφία 50

Καραγιάννης Γιάννη 50

Λιάπης Βασίλης 49

Το συμβούλιο του Ομίλου ανανεώθηκε με τρία νέα μέλη, τον Βασίλη Λιάπη, την Σιγάλα Ξένια, η οποία είναι και κοινοτικός σύμβουλος στο Νέο Ψυχικό και τον Γιάννη Καραγιάννη, ο οποίος ήταν μέλος της Ελεγκτικής Επιτροπής στην προηγούμενη θητεία.

Σε σχέση με την προηγούμενη εκλογική αναμέτρηση του 2019 ο κύριος Μπάμπης Μπονάτσος σημείωσε αύξηση σε σταυρούς κατά 12,7%, λαμβάνοντας το 62,5% της προτίμησης των μελών!

Το 46,2% των σταυρών πήρε η Σοφία Μαστρογιωργάκη όπου σημείωσε και αυτή αύξηση 11,3%.

Αξιοσημείωτη είναι και η αύξηση σε σταυροδοσία στην Μαριλένα Μανιατοπούλου με 12,1% και με το 31,7% των συνολικών ψήφων.

Αύξηση επίσης σημείωσε και η κυρία Σοφία Ζούπα της τάξης του 4,7%.

Στον αντίποδα, η Ειρήνη Καραμπλάκα με μια μικρή μείωση 1,3%, ενώ ο Γιάννης Παπαγεωργίου έχασε 23 ψηφοφόρους και παρουσίασε μείωση 5,7%.

Οι υποψήφιοι της Ελεγκτικής Επιτροπής εξελέγησαν και οι τρεις και έλαβαν: Δαβάζογλου Βίκυ 60 σταυρούς, Λυκούρης Πέτρος 91 σταυρούς και η Λουκία Μπατζάκη 90 σταυρούς.

Τέλος, να συγχαρούμε την Εφορευτική Επιτροπή που αποτελούταν από τον Νίκο Στρατηγό, τον Σωκράτη Χαμαλίδη και την Λίτσα Καρακώστα καθώς και την γραμματέα του Ομίλου Μαρίνα Κολοκυθά για την πολύτιμη βοήθεια που προσέφεραν στην εκλογική διαδικασία.

Καλή θητεία σε όλους!

 

Αν θέλετε ακολουθήστε μας, κοινοποιήστε ή κάνετε like:

Σχετικές δημοσιεύσεις