Παρουσίαση συνδυασμού

Αν θέλετε ακολουθήστε μας, κοινοποιήστε ή κάνετε like:

Εσωκομματικές εκλογές ΔΗΜ.Τ.Ε. Νέας Δημοκρατίας

Κυριακή 24 Οκτωβρίου 2021, στο Blue Bell (Α’ πλατεία Ψυχικού)

ΞΕΝΗ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ

Η ομάδα που γίνεται η γέφυρα ανάμεσα στην Κοινωνία και την Νέα Δημοκρατία
Ζίνα Μπαμπή

Ζίνα Μπαμπή

Ανήκω στη Νέα Δημοκρατία από τα πολύ νεανικά μου χρόνια: ξεκίνησα στην ΟΝΝΕΔ και εντάχθηκα ως φοιτήτρια του ΕΚΠΑ στη ΔΑΠ. Από πολύ νωρίς, είχα μεγάλο ενδιαφέρον να ασχοληθώ με τα κοινά και να προσφέρω στην πόλη μας. Το 2014 ήμουν υποψήφια στις Δημοτικές Εκλογές στο ψηφοδέλτιο του Δημήτρη Μαναού, ενώ από το 2018 είμαι Πρόεδρος της Τοπικής μας Φιλοθέης-Ψυχικού.

Βρισκόμαστε ήδη σε μια νέα εποχή, που μας δίνει απεριόριστες δυνατότητες διαδραστικής και άμεσης επικοινωνίας και αλληλεπίδρασης. Αξιοποιώντας την πλέον σύγχρονη και καινοτόμο τεχνολογία, πρωτοπορούμε και δημιουργούμε τα πρώτα υβριδικά γραφεία Τοπικής Οργάνωσης, το πρώτο Ν.Δ. Hub στη πόλη μας, το Δήμο Φιλοθέης-Ψυχικού, με στόχο να βρισκόμαστε συνεχώς δίπλα στα μέλη και τους ψηφοφόρους μας, πετυχαίνοντας συγχρόνως τη μεγαλύτερη δυνατή διείσδυση στους κόλπους της κοινωνίας και της λαϊκής μας βάσης!

Λίγα λόγια για μένα: Γεννήθηκα στην Αθήνα το 1968 και κατοικώ στην πόλη μας από το 1969. Απόφοιτος της Σχολής Μωραΐτη (1986), σπούδασα Οικονομικές Επιστήμες στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών και Business Administration (Minor) στο Deree College. Έχω έναν γιο τον Κωνσταντίνο Καραμάνη 19 ετών, φοιτητή ΕΜΠ και έναν δίδυμο αδελφό, τον Πολιτικό Μηχανικό Γιάννη Μπαμπή, ο οποίος διετέλεσε Δημοτικός Σύμβουλος επί των ημερών Δημαρχίας του αείμνηστου Δημητρίου Κωστόπουλου, της Δημάρχου Ελένης Παναγιωτοπούλου και του Δημάρχου Θεόφραστου Οικονομίδη. Είμαι κόρη της ιατρού Δερματολόγου -Νοσ. Συγγρού, Σούλας Μπαμπή και του Πολιτικού Μηχανικού ΕΜΠ Τάκη Μπαμπή. Εργάζομαι στον ιδιωτικό τομέα από το 1995 και συγκεκριμένα στο χώρο του FintTech και του Banking (Alpha Bank, Cards Division 1995-2015, Cardlink, 2015-2021) με πολυετή εμπειρία στο Customer Experience.

Από τον Σεπτέμβριο 2021 εργάζομαι στη Uni Systems, μέλος του Ομίλου Quest, μία από τις κορυφαίες εταιρείες ψηφιακής τεχνολογίας στην Ελλάδα και την Ευρώπη.

Αν σήμερα ήμουν υποψήφια για θέση εργασίας στον ιδιωτικό τομέα στον δυνητικό μου εργοδότη θα έλεγα ή θα τόνιζα τις βασικές μου αξίες που είναι:

Οργανωτικότητα, Ενσυναίσθηση, Ενωτική Διάθεση, savoir faire και θα προσπαθούσα να τον πείσω ότι αποτελεσματικότεροι είναι πάντοτε οι άνθρωποι που ξέρουν να δουλεύουν σε ομάδες.

Ελένη Νικολέλη και Θεόδωρος Λιάγκας

Ελένη Νικολέλη

Η Ελένη Νικολέλη, είναι επιχειρηματίας και δραστηριοποιείται από το 1992, στο Νέο Ψυχικό διατηρώντας το γνωστό βιβλιοπωλείο «Χαρτόπολις» στο Φάρο.

Είναι αδελφή του Μπάμπη Μπονάτσου, αντιδημάρχου στο Δήμο Φιλοθέης – Ψυχικού.

Άνθρωπος δοτικός, με συνεχή κοινωνική προσφορά. Εθελόντρια νοσηλεύτρια του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού και διασώστρια στα Special Olympics.

Έχει σπουδάσει λογιστική στο κολλέγιο St.George και έχει έναν γιο τον Βασίλη Γκατσόπουλο, 24 ετών.

«Μεγάλωσα στο Νέο Ψυχικό όπως και η μητέρα μου και η γιαγιά μου. Αγαπώ το δήμο Φιλοθέης – Ψυχικού και την παράταξη της Νέας Δημοκρατίας.

Υποστηρίζω την Ζίνα Μπαμπή γιατί έχουμε κοινό στόχο: να φέρουμε κοντά την μικρή μας κοινωνία με τα παράπονα, τα αιτήματα και τα θέλω της στην Νέα Δημοκρατία.

Πιστεύω ότι η παραγωγική τάξη που εκπροσωπώ δεν θα μπορούσε να μείνει μακριά.

Για να έχουμε όλοι μαζί μια καλύτερη καθημερινότητα!»

Θεόδωρος Λιάγκας

Ο Θεόδωρος Λιάγκας  γεννήθηκε στην Αθήνα.  Ζει στο Νέο Ψυχικό από το 1964 και αποφοίτησε  από το Λεόντειο  Λύκειο Νέας Σμύρνης. Είναι πτυχιούχος αρχιτέκτονας-μηχανικός από την ESA στο Παρίσι. Εργάζεται ως αρχιτέκτων-μηχανικός από το 1987 και έχει ιδιαίτερη εμπειρία στην αγορά και την ανάπτυξη ακινήτων.  Έχει τρία παιδιά, δύο γιους και μία κόρη, φοιτητές σε ανώτατες σχολές.

«Εργάζομαι ακατάπαυστα για το δικαίωμα βελτίωσης των συνθηκών ζωής όλων μας, με έμφαση στην ποιότητα και αισθητική του περιβάλλοντος, αστικού και μη.

Αν με τιμήσετε με την ψήφο σας θα εργαστώ με την Ζίνα Μπαμπή για το δικό μας περιβάλλον και τη δική μας ποιότητα ζωής. Μπορούμε να προσφέρουμε πολλά μέσα από τη Δημοτική Ομάδα της Νέας Δημοκρατίας».

Βίκυ Χατζηνικολή και Γιώργος Μεσημέρης

Βίκυ Χατζηνικολή

«Οι εκλογές της Νέας Δημοκρατίας είναι εκλογές προόδου και ενότητας. Ένα κοινό  σκοπό έχουμε όλοι οι Νεοδημοκράτες: να βοηθήσουμε την χώρα μας να πάει καλύτερα. Και αυτό θα επιτευχθεί μόνο με δυνατές τοπικές ομάδες.

Για αυτό στηρίζω την Ζίνα Μπαμπή. Γιατί είναι άξια, μορφωμένη, δραστήρια και νέα. Τέτοιοι άνθρωποι θα οδηγήσουν την Τοπική μας σε δρόμους σύγχρονους όπως επιτάσσουν οι καιροί».

Η Βίκυ Χατζηνικολή κατοικεί στο Νέο Ψυχικό. Έχει σπουδάσει λογιστική και είναι ενεργό μέλος της κοινωνίας μας. Εργατική, δοτική, ο ορισμός της καλοσύνης! Σύζυγος του αείμνηστου Ναυάρχου Βασίλη Χατζηνικολή, μητέρα του Οικονομολόγου Βαγγέλη και γιαγιά του μικρού Βασίλη, για τον οποίο είναι πολλή περήφανη.

Γιώργος Μεσημέρης

Γεννήθηκε στην Αθήνα και αποφοίτησε από τη Σχολή Μωραΐτη το 1984. Έχει σπουδάσει Business Management και Design of Monitoring Integration Systems. Έχει διάφορες πιστοποιήσεις όπως, του Εθελοντή Δασοπυροσβέστη, Διαχείρισης Περιβαλλοντικών Κρίσεων, κα. Από το 1992 εργάζεται σε διοικητικές θέσεις στον ιδιωτικό τομέα. Έχει διατελέσει μέλος του Δ.Σ. Συλλόγου Γονέων σχολείων του  Δήμου μας και μέλος του Δ.Σ. της Ένωσης Γονέων Σχολείων του Δήμου μας. Από το 2015 έως το 2019 ήταν Πρόεδρος του Δ.Σ. της Ένωσης Γονέων Σχολείων του Δήμου, μέλος της Δημοτικής Επιτροπής Παιδείας και εκπρόσωπος στην Επιτροπή Διαβούλευσης του Δήμου. Είναι πατέρας του Βασίλη.

«Τη Ζίνα την γνωρίζω από το σχολείο. Ξεχώριζε πάντα για τη δυναμική της και την αποτελεσματικότητά της. Είναι ευθύς στο λόγο της. Πράττει ό,τι ακριβώς λέει».

Σοφία Τρέκα και Γιώργος Μούρτος

Σοφία Τρέκα

Η Σοφία Τρέκα σπούδασε Λογιστικά & Οικονομικά. Εργάζεται τα τελευταία 26 χρόνια στον ιδιωτικό τομέα και τα τελευταία 13 χρόνια στον κλάδο της ναυτιλίας, σε θέσεις ευθύνης και διοίκησης. Παράλληλα παρέχει συμβουλευτικές υπηρεσίες υψηλού επιπέδου στο χρηματοοικονομικό τομέα.  Ασχολείται με τον εθελοντισμό και τα κοινά. Συμμετέχει στο συμβούλιο της τοπικής της Νέας Δημοκρατίας Φιλοθέης-Ψυχικού. Είναι μητέρα δύο αγοριών του Νίκου  και του Ιάσονα, 23 και 21 χρόνων αντίστοιχα.

«Η Ζίνα με εμπνέει! Έχει όραμα, νέες ιδέες. Είμαστε μια ομάδα με αλληλοσεβασμό και αλληλεγγύη. Και αυτό μας κάνει να πετυχαίνουμε τους στόχους μας!».

Γιώργος Μούρτος

Η οικογένειά μου εγκαταστάθηκε στο Νέο Ψυχικό από το 1928. Μεγάλωσα και γαλουχήθηκα με δύο αγάπες: τον τόπο μου και την γαλάζια παράταξη. Πέρα βέβαια από τον Θεό και την οικογένεια.

Γεννήθηκα το 1964 στο Νέο Ψυχικό όπου και κατοικώ. Σπούδασα Οικονομικές Επιστήμες και από  το 1990 εργάζομαι ως λογιστής-φοροτεχνικός με άδεια Α’ τάξης. Είμαι στη στο χώρο της Νέας Δημοκρατίας από πολύ νέος και τα τελευταία χρόνια εκλέγομαι συνεχώς στο Δ.Σ. της ΔΗΜ.Τ.Ε. Φιλοθέης-Ψυχικού.

Είμαι πατέρας του Κωνσταντίνου και του Αριστείδη.

Στηρίζω σε αυτήν την εκλογική αναμέτρηση την Ζίνα Μπαμπή. Εργάστηκα μαζί της και την επιλέγω και σας την προτείνω εκ νέου για Πρόεδρο της ΔΗΜ.Τ.Ο. διότι έχει τα εξής χαρίσματα: οργανωτική, λειτουργεί δημοκρατικά και ομαδικά, μας δίνει δηλαδή χώρο να αναπτύξουμε τα δικά μας σχέδια και να υλοποιήσουμε το δικό μας όραμα. Έχουμε κοινούς στόχους, το κόμμα και τον τόπο μας, χωρίς άλλες βλέψεις.

 

Αν θέλετε ακολουθήστε μας, κοινοποιήστε ή κάνετε like:

Σχετικές δημοσιεύσεις