Εκλογές στον Α.Ο. «ΠΟΣΕΙΔΩΝ»

Αν θέλετε ακολουθήστε μας, κοινοποιήστε ή κάνετε like:

Τα αποτελέσματα της εκλογικής διαδικασίας

Η εφορευτική επιτροπή

Την αυλαία των εκλογικών αναμετρήσεων άνοιξε ο Αθλητικός Όμιλος «Ποσειδών» το περασμένο Σάββατο, στις 16 Οκτωβρίου, στο Αθλητικό Κέντρο Νέου Ψυχικού.

Ο Πρόεδρος Αντώνης Λαμπαδιάρης με την «ψυχή» του Αθλητικού Κέντρου τον φύλακα κύριο Λεωνίδα

Η Εκλογοαπολογιστική Συνέλευση, που προηγείται της ψηφοφορίας, ξεκίνησε με την ομιλία του Προέδρου Αντώνη Λαμπαδιάρη. Στο λόγο του για τα πεπραγμένα της τελευταίας τριετίας, ο Πρόεδρος μίλησε για τις δυσκολίες που αντιμετώπισε ο Ποσειδώνας τα τελευταία δύο έτη (κλειστό αθλητικό κέντρο, πανδημία) αλλά και για την νέα χρονιά που έφερε μεγάλη αύξηση σε εγγραφές τόσο στην καλαθοσφαίριση όσο και στην κολύμβηση.

Ανέφερε ότι ο Ποσειδώνας απασχολεί οκτώ άτομα προσωπικό που καλύπτονται πλήρως με συμβάσεις εργασίας και ασφάλισης, ενώ συνεργάζεται και με λογιστή σε μηνιαία βάση. Τόνισε την κοινωνική προσφορά του ομίλου με τις δωρεάν συνδρομές σε παιδιά ανέργων ή πολυτέκνων γονέων καθώς και τις συμβολικές συνδρομές σε οικογένειες που αντιμετωπίζουν οικονομικά προβλήματα. Πάγιο αίτημα το θέμα του κλειστού μπάσκετ!

Έκλεισε το λόγο του ευχαριστώντας τους χορηγούς του και πάνω από όλους το Δήμο Φιλοθέης-Ψυχικού, που είναι ο μεγάλος και διαχρονικός χορηγός του Ομίλου. Ο κύριος Λαμπαδιάρης δεν παρέλειψε να κάνει και την αυστηρή αυτοκριτική του, επισημαίνοντας τρεις «αβλεψίες»: την τήρηση σωστού μητρώου μελών, την έλλειψη εξωστρέφειας του ομίλου (fb, site, κα) και τη δυσκολία προσέλκυσης νέων ανθρώπων (30-40 χρονών που έχουν παιδιά που αθλούνται στον Ποσειδώνα), για να ασχοληθούν εκ των έσω με τον Όμιλο.

Παρευρέθησαν και ψήφισαν 22 μέλη και εκλέχτηκαν και οι 9 υποψήφιοι για το 9μελές Δ.Σ. Έλαβαν σε ψήφους: 17 ο Βουβάκης Δημήτριος, 15 ο Γιαννακόπουλος Νικόλαος, 15 ο Δελής Κωνσταντίνος, 18 ο Κολλινιάτης Ιωάννης, 19 ο Λαμπαδιάρης Αντώνιος, 15 ο Μαλτέζος Ευάγγελος, 17 ο Παπουτσάς Δημήτριος, 17 ο Πάσχος Κωνσταντίνος και 19 η Χαρίση Φωτεινή.

Στη συνέχεια τα εκλεγμένα μέλη θα συνεδριάσουν για να συγκροτηθεί το νέο ΔΣ σε σώμα.

Ευχόμαστε στο νέο ΔΣ καλή επιτυχία στο έργο τους και να μεταλαμπαδεύουν πάντα στα παιδιά μας τα ιδανικά του αθλητισμού και του πολιτισμού.

 

Αν θέλετε ακολουθήστε μας, κοινοποιήστε ή κάνετε like:

Σχετικές δημοσιεύσεις