Βραδιά κινηματογράφου για την υποστήριξη της Αντικαρκινικής

Αν θέλετε ακολουθήστε μας, κοινοποιήστε ή κάνετε like:

Για τις δράσεις της αντικαρκινικής του Δήμου

Εκατόν πενήντα (150) εισιτήρια έκοψε το Παράρτημα της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρείας του Δήμου Φιλοθέης-Ψυχικού στον κινηματογράφο Cine Φιλοθέη, την Δευτέρα 20 Σεπτεμβρίου. Η όλη διοργάνωση έγινε με σκοπό την ενίσχυση των δράσεων της αντικαρκινικής του Δήμου, που θα πραγματοποιηθούν μέσα στον μήνα Οκτώβρη, μήνας αφιερωμένος στην πρόληψη και την ενημέρωση για τον καρκίνο του μαστού.

Αρωγός του παραρτήματος ο Δήμαρχος Δημήτρης Γαλάνης, ο οποίος στο σύντομο λόγο του τόνισε ότι είναι ανοικτός σε  πρωτοβουλίες τέτοιες  που προάγουν την υγεία των συμπολιτών μας.

Η Πρόεδρος του Παραρτήματος κυρία Νατάσσα Αγγελάκη ευχαρίστησε τον Δήμαρχο και τόνισε ότι εκτός των εισιτηρίων που εκδόθηκαν, ογδόντα (80) άτομα πλήρωσαν το αντίτιμο του εισιτηρίου τους, χωρίς να παρευρεθούν στην παράσταση.

Πέραν του Δημάρχου, τίμησαν με την παρουσία τους, από τη διοίκηση,  οι Αντιδήμαρχοι κ.κ. Μίνα Μελισσουργού, Μπάμπης Μπονάτσος, Ελένη Ζέππου και η Πρόεδρος της Κοινότητας Φιλοθέης κυρία Πέννη Ζαφειροπούλου, ενώ από την αντιπολίτευση παρευρέθησαν οι κυρίες, Κατερίνα Αλεξοπούλου, Μάρω Τρέζου, Κατερίνα Πετρίτση-Μουράντ και  Σόφη Ζαφρακοπούλου.

Η επιλογή του έργου ήταν εύστοχη, ήταν μια ευχάριστη κωμωδία που μας έκανε όλους και γελάσαμε.

 

Αν θέλετε ακολουθήστε μας, κοινοποιήστε ή κάνετε like:

Σχετικές δημοσιεύσεις