«Μακρυκωσταίοι και Κοντογιώργηδες» στο Νέο Ψυχικό

Αν θέλετε ακολουθήστε μας, κοινοποιήστε ή κάνετε like:

Θεατρική παράσταση

Η ερασιτεχνική ομάδα του Πολιτιστικού και Αθλητικού Οργανισμού του Δήμου Βριλησσίων παρουσίασε την Τρίτη 28 Σεπτεμβρίου, στο Αθλητικό Κέντρο Νέου Ψυχικού, την ελληνική κωμωδία των Αλέκου Σακελλάριου και Χρήστου Γιαννακόπουλου, «Μακρυκωσταίοι και Κοντογιώργηδες».

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε από τον Μορφωτικό και Εξωραϊστικό Όμιλο (ΜΕΟ) Νέου Ψυχικού με την υποστήριξη του ΟΚΑΠΑ και η είσοδος ήταν δωρεάν.

Η σπαρταριστή αυτή κωμωδία, την οποία παρακολούθησαν εκατό περίπου άτομα, ήταν σε διασκευή και σκηνοθεσία της Έφης Πίκουλα και έθιγε τα μίση και τις βεντέτες, ξεκινώντας ιστορικά από τον 19ο αιώνα. Έδινε τη δική της απάντηση στο τι μας χωρίζει και τι μας ενώνει, με όπλο το χιούμορ. Οι δύο απολαυστικοί ήρωες του έργου καθώς και όλος ο θίασος, χάρισαν στιγμές γέλιου στους θεατές.

Την παράσταση παρακολούθησαν ο Δήμαρχος Δημήτρης Γαλάνης, οι Αντιδήμαρχοι κ.κ. Δημήτρης Φωτιάδης και Ελένη Ζέππου, η Πρόεδρος του ΟΚΑΠΑ Σοφία Βυθούλκα και η Αντιπρόεδρος Μαρία-Χριστίνα Παλαιολόγου και από ΜΕΟ ο Αντιπρόεδρος Γιάννης Παπαγεωργίου και η ταμίας Σοφία Μαστρογιωργάκη.

 

Αν θέλετε ακολουθήστε μας, κοινοποιήστε ή κάνετε like:

Σχετικές δημοσιεύσεις