Εσωκομματικές Νέας Δημοκρατίας

Αν θέλετε ακολουθήστε μας, κοινοποιήστε ή κάνετε like:

Στις 24 Οκτωβρίου οι κάλπες!  

Διά ζώσης ή ηλεκτρονικά η ψηφοφορία

Με δύο υποψηφίους προέδρους η ΔΗΜ.Τ.Ο. Φιλοθέης – Ψυχικού

της Όλγας Μενεμενόγλου

Την Κυριακή 24 Οκτωβρίου διενεργούνται οι εσωκομματικές εκλογές της Νέας Δημοκρατίας σε πανελλήνιο επίπεδο και εκλέγονται οι σύνεδροι και τα τοπικά όργανα, δηλαδή ο πρόεδρος και τα διοικητικά συμβούλια των τοπικών και νομαρχιακών οργανώσεων και οι 1000 σύνεδροι που θα λάβουν μέρος στα δύο επόμενα ετήσια τακτικά συνέδρια της Ν.Δ.,αρχής γενομένης από αυτό που προγραμματίζεται για τον προσεχή Δεκέμβριο.

Δικαίωμα ψήφου έχουν όλα τα ταμειακώς ενήμερα μέλη, δηλαδή όσοι πληρώσουν 12€ για να εκδώσουν την κάρτα μέλους. Όσοι έχουν κάρτα μπορούν ηλεκτρονικά να την ανανεώσουν ή να ελέγξουν την λήξη της στο ekloges.nd.gr ή να τηλεφωνήσουν στο 210 9444222 μέχρι την Παρασκευή 15 Οκτωβρίου.

Για πρώτη φορά εισάγεται η διαδικασία της ηλεκτρονικής ψηφοφορίας, μέσω της «Ψηφιακής Κάλπης Ζευς» της ΕΔΥΤΕ.  Η μυστικότητα της ψηφοφορίας είναι εξασφαλισμένη. Να επιστήσουμε την προσοχή σε όσους επιλέξουν την ηλεκτρονική ψηφοφορία, καθώς το σχετικό αίτημα θα πρέπει να έχει υποβληθεί μέχρι την Παρασκευή 15 Οκτωβρίου. Όσοι επιθυμούν να ψηφίσουν με φυσική παρουσία, μπορούν να προσέλθουν την ημέρα διεξαγωγής της ψηφοφορίας στα εκλογικά κέντρα που έχουν οριστεί για κάθε ΔΗΜ.Τ.Ο., έχοντας μαζί τους Αστυνομική Ταυτότητα ή προσωρινή Βεβαίωση της οικείας Αστυνομικής Αρχής ή Διαβατήριο (γίνεται δεκτό ακόμη και αν η ισχύς του έχει λήξει) ή ελληνική Άδεια Οδήγησης.

Οι υποψηφιότητες κατατίθενται έως το απόγευμα της Παρασκευής 1ης Οκτωβρίου.

Οι εκλογές της Νέας Δημοκρατίας στον Δήμο Φιλοθέης – Ψυχικού

Εκλογικό κέντρο και για τις τρεις κοινότητες θα είναι το Blue Bell, στην 1η Πλατεία Ψυχικού. Οι κάλπες θα είναι ανοικτές από τις 10 το πρωί έως τις 7 το απόγευμα.

Τα ψηφοδέλτια είναι πέντε (5), ένα για κάθε όργανο και η διαδικασία που ακολουθείται είναι η εξής:

  • Πρόεδρος της Τοπικής: οι υποψήφιοι πρόεδροι θα είναι σε ένα και μόνο ψηφοδέλτιο όπου βάζουμε μόνο έναν σταυρό. Μέχρι σήμερα που γράφεται το άρθρο, Τρίτη 28 Σεπτεμβρίου, την θέση του Προέδρου της τοπικής διεκδικούν η νυν Πρόεδρος της ΔΗΜ.Τ.Ο. κυρία Ζίνα Μπαμπή και ο τ. Πρόεδρος κύριος Γιάννης Παπαγεωργίου.
  • Μέλη της Τοπικής: το ψηφοδέλτιο είναι ενιαίο, δηλαδή περιλαμβάνονται οι υποψήφιοι που υποστηρίζουν και τις δύο υποψηφιότητες προέδρων. Οι σταυροί σε αυτό είναι μέχρι τρεις (3).
  • Πρόεδρος της Νομαρχιακής: μέχρι στιγμής και σε αυτήν την περίπτωση ο υποψήφιος είναι ένας, ο κύριος Αβραμάκος Σπύρος. Ένας άνθρωπος του παραγωγικού ιστού εδώ και τριάντα χρόνια θα έχει υπό την ομπρέλα του 14 τοπικές, την ραχοκοκαλιά της εκλογικής βάσης του Βόρειου Τομέα.
  • Μέλη της Νομαρχιακής: μέχρι τρεις (3 )σταυροί – από τα προάστιά μας, υποψήφιοι/ες είναι οι κυρίες Τούτουζα Κατερίνα και Κωνστάν Νταίζη και ο κύριος Αποστολόπουλος Γιάννης.
  • Εκλογή Συνέδρων: μέχρι είκοσι έξι (26) σταυροί –από τον Δήμο μας έχουν δηλώσει υποψηφιότητα οι κ.κ. Μούρτος Γιώργος και Νταίζη Κωνστάν.

Ας γνωρίσουμε τους δύο υποψήφιους προέδρους της ΔΗΜ.Τ.Ο. Φιλοθέης – Ψυχικού:

Ζίνα Μπαμπή

Ανήκω στη ΝΔ από τα πολύ νεανικά μου χρόνια: ξεκίνησα στην ΟΝΝΕΔ και εντάχθηκα ως φοιτήτρια του ΕΚΠΑ στη ΔΑΠ. Ενδιαφερόμενη να ασχοληθώ με τα κοινά, το 2014 συμμετείχα, κατέβηκα υποψήφια στις Δημοτικές Εκλογές στο ψηφοδέλτιο του Δημήτρη Μαναού.

Από το 2018 είμαι πρόεδρος της Τοπικής μας Φιλοθέης-Ψυχικού, σε μια πολύ δύσκολη συγκυρία που περιόρισε σημαντικά το εύρος των δραστηριοτήτων μας.

Στην Τοπική Οργάνωση Φιλοθέης-Ψυχικού αναδεικνύουμε πάντοτε θέματα και προβληματισμούς της μεγάλης λαϊκής μας βάσης. Πιστοί στη δύναμη της ομάδας, δουλεύουμε όλοι μαζί με γνώμονα την επικοινωνία των Αρχών της παράταξής μας και του Αρχηγού μας Κυριάκου Μητσοτάκη και διεκδικούμε και πάλι την ψήφο σας στις Εκλογές της 24ης Οκτωβρίου.

Βρισκόμαστε ήδη σε μια νέα εποχή, που μας δίνει απεριόριστες δυνατότητες διαδραστικής και άμεσης επικοινωνίας και αλληλεπίδρασης. Αξιοποιώντας την πλέον σύγχρονη και καινοτόμα τεχνολογία, πρωτοπορούμε και δημιουργούμε τα πρώτα υβριδικά γραφεία Τοπικής Οργάνωσης, το πρώτο ΝΔ Hub με στόχο να βρισκόμαστε συνεχώς δίπλα στα μέλη και τους ψηφοφόρους μας, πετυχαίνοντας συγχρόνως την μεγαλύτερη δυνατή διείσδυση στους κόλπους της κοινωνίας και της λαϊκής μας βάσης!

  • Δημιουργούμε ένα διαδικτυακό κανάλι στο οποίο μπορούν να αναρτώνται προβληματισμοί και θέματα των συμπολιτών μας
  • Μέσω του διαδικτυακού μας καναλιού, υποστηρίζονται κάθε είδους εθελοντικές δράσεις της Τοπικής μας, με δυνατότητα online χορηγίας / βοηθείας
  • Στην αρχή κάθε εξαμήνου, ανακοινώνουμε το πρόγραμμα των προγραμματισμένων εκδηλώσεών μας
  • Δημιουργούμε τηλεφωνική γραμμή με λειτουργία όλες τις εργάσιμες μέρες και ώρες στην οποία τα μέλη και οι συμπολίτες μας μπορούν να επικοινωνούν μαζί μας και να παίρνουν απαντήσεις στα ερωτήματά τους.

Και βέβαια, καρδιά και πυρήνα της επικοινωνίας μας εξακολουθούν να αποτελούν οι δια ζώσης συναντήσεις μας, οι οποίες θα πραγματοποιούνται σε τακτική βάση –τηρουμένων όλων των μέτρων υγειονομικής προστασίας- σε συγκεκριμένο χώρο που θα μισθωθεί για τον σκοπό αυτόν μετά την ολοκλήρωση των εκλογών.

Λίγα λόγια για μένα: Γεννήθηκα στην Αθήνα το 1968 και κατοικώ στην πόλη μας από το 1969. Απόφοιτος της Σχολής Μωραΐτη (1986), σπούδασα Οικονομικές Επιστήμες στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών και Business Administration (Minor) στο Deree College. Έχω έναν γιο τον Κωνσταντίνο Καραμάνη 19 ετών, φοιτητή ΕΜΠ και έναν δίδυμο αδελφό, τον Πολιτικό Μηχανικό Γιάννη Μπαμπή, ο οποίος διετέλεσε δημοτικός σύμβουλος επί των ημερών Δημαρχίας του αείμνηστου Δημητρίου Κωστοπούλου, της Δημάρχου Ελένης Παναγιωτοπούλου και του Δημάρχου Θεόφραστου Οικονομίδη. Είμαι κόρη της ιατρού καθηγήτριας Νοσ. Συγγρού, Σούλας Μπαμπή και του Πολιτικού Μηχανικού ΕΜΠ Τάκη Μπαμπή. Εργάζομαι στον Ιδιωτικό Τομέα από το 1995 και συγκεκριμένα στο χώρο του FintTech και του Banking.

Hellen Keller: “Μόνοι μας μπορούμε να κάνουμε τόσα λίγα, Μαζί μπορούμε να κάνουμε τόσα πολλά!” Είμαστε μια ομάδα τεχνοκρατών, επιστημονικά καταρτισμένων ανθρώπων, με εμπειρία στον Ιδιωτικό Τομεά, ενεργά κύτταρα του παραγωγικού ιστού. Γυναίκες και άνδρες με διαφορετικά αντικείμενα, αλλά ένα κοινό στόχο! Να δημιουργήσουμε τη μεγαλύτερη δυνατή βάση για την παράταξή μας στη πόλη μας, κάνοντας πράξη μια σειρά από κοινωνικές δράσης, εκδηλώσεις community engagement, εθελοντικές πρωτοβουλίες, ανάδειξη των καινοτόμων ιδεών των μελών μας. Καταγράφουμε τους προβληματισμούς και τους διοδεύουμε για εξεύρεση λύσεων και απαντήσεων. Ακούμε ο ένας τον άλλον και συλλογικά αποφασίζουμε: η Ζίνα, η Ελένη , η Βίκυ, τη Σοφία, ο Γιώργος, ο Θεόδωρος, ο Γιώργος, η Εβελίνα! Στηρίξτε μας σε αυτή τη πρωτοπόρα προσπάθεια!

 

Γιάννης Παπαγεωργίου

Εκδότης της τοπικής εφημερίδας «ΘΟΡΥΒΟΣ», θεατρικός παραγωγός, π. διαιτητής Α΄ Εθνικής Κατηγορίας και μέλος του Συνδέσμου Ελλήνων Διαιτητών.

Μέλος της ΟΝΝΕΔ από το 1975, έτος από το οποίο «υπηρετώ πιστά την παράταξη από όλες τις επαγγελματικές και προσωπικές μου δραστηριότητες».

Τομεάρχης της Ν. Δ. στους νομούς Μεσσηνίας, από όπου κατάγεται, Αρκαδίας και Λακωνίας.

Πρόεδρος της Τ.Ο. Νέας Δημοκρατίας Νέου Ψυχικού από το 2006 και από το 2010-2016 του Καλλικρατικού Δήμου Φιλοθέης – Ψυχικού. «Χρόνια δύσκολα, μεγάλης οικονομικής ύφεσης όπου κατάφερα να κρατήσω ανοιχτά τα γραφεία της Τοπικής μας στο Νέο Ψυχικό. Και όχι μόνο! Μέσα από συγκεντρώσεις και εκδηλώσεις ένωσα και τα τρία προάστια. Γνωριστήκαμε, συνεργαστήκαμε, ανταλλάξαμε απόψεις, λύσαμε θέματα που απασχολούσαν την τοπική μας κοινωνία.

Ζητώ την ψήφο σας και την στήριξή σας και σας υπόσχομαι:

Θα ανοίξω ξανά τα γραφεία της ΔΗΜ.ΤΟ. Νέας Δημοκρατίας Φιλοθέης-Ψυχικού που η προηγούμενη πρόεδρος τα έκλεισε εδώ και δύο χρόνια. Να έχουμε έναν τόπο συνάντησης. Θεωρώ απαράδεκτο, μέσα στα όρια του Δήμου μας,  να μην έχει γραφεία μία παράταξη που έχει 4 υπουργούς, 2 βουλευτές, 2 γενικούς γραμματείς σε υπουργεία και πέντε πολιτευτές! Ένας δήμος, που 7,5 στους δέκα κατοίκους του ψηφίζουν Νέα Δημοκρατία! Αν εδώ δεν επικοινωνήσει η κυβέρνηση με την βάση, τους ψηφοφόρους τότε πού;

Πρόεδρος ενεργός, γραφεία ανοιχτά για όλους και σε όλους. Στηρίζουμε την Νέα Δημοκρατία, στηρίζουμε εσάς, τους κατοίκους του Δήμου Φιλοθέης – Ψυχικού!»

Αν θέλετε ακολουθήστε μας, κοινοποιήστε ή κάνετε like:

Σχετικές δημοσιεύσεις