Στηρίζουμε την προσπάθεια της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρείας

Αν θέλετε ακολουθήστε μας, κοινοποιήστε ή κάνετε like:

Πάμε Σινεμά

Η πρόεδρος κυρία Νατάσσα Αγγελάκη και τα μέλη του παραρτήματος της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρείας του Δήμου Φιλοθέης – Ψυχικού, διοργανώνουν και σας καλούν σε κινηματογραφική προβολή στο cine Φιλοθέη, στην πλατεία Δροσοπούλου.

Η εκδήλωση γίνεται στα πλαίσια των δράσεων για την Παγκόσμια Ημέρας της Γυναικολογικής Ογκολογίας, τη Δευτέρα 20 Σεπτεμβρίου και ώρα 20:30, όπου θα προβληθεί η γαλλική κωμωδία:

Κάτι τρέχει στο Σαιν Τροπέ: Mystere a Saint-Tropez

Λίγα λόγια για την ταινία: Ο δισεκατομμυριούχος Κλοντ μαζί με την παρέα του περνούν θαυμάσια στην βίλα του στο Σεν Τροπέ, όταν πάρα τρίχα γλιτώνει από μια απόπειρα δολοφονίας εναντίον του. Αναγκαστικά προσλαμβάνει τον γκαφατζή επιθεωρητή Μπουλέν, προκειμένου να ανακαλύψει την ταυτότητα του επίδοξου δολοφόνου.

 

Τα έσοδα από την προβολή της ταινίας θα διατεθούν για την πραγματοποίηση μαστογραφιών και pap-test για τις φίλες του Δήμου Φιλοθέης-Ψυχικού.

Μπορείτε να προμηθευθείτε προσκλήσεις στην είσοδο του κινηματογράφου, αλλά και από την κυρία Αγγελάκη (τηλ.210 6748761 και 6937475107).

Η ώρα προσέλευσης είναι 19:45 και να τονίσουμε ότι σύμφωνα με νεότερη οδηγία, οι θεατές θα εισέρχονται στους χώρους θεαμάτων κατόπιν υποχρεωτικής επίδειξης κατά την είσοδο πιστοποιητικού εμβολιασμου ή πιστοποιητικού νόσησης ή αρνητικού rapid test που διενεργήθηκε εντός 48 ωρών, καθώς και αποδεικτικό ταυτότητας.

Τα ανωτέρω πιστοποιητικά θα πρέπει να επιδεικνύονται είτε σε έντυπη, είτε σε ηλεκτρονική μορφή μέσω κινητού κατά την είσοδο.

Αν θέλετε ακολουθήστε μας, κοινοποιήστε ή κάνετε like:

Σχετικές δημοσιεύσεις