Και πάλι… βανδαλισμοί

Αν θέλετε ακολουθήστε μας, κοινοποιήστε ή κάνετε like:

Γράφει η Όλγα Μενεμενόγλου

Ο λόγος για τους βανδαλισμούς που γίνονται στα σχολεία. Κατά την διάρκεια των καλοκαιρινών διακοπών, στόχος των νεαρών ήταν το 1ο Γυμνάσιο Νέου Ψυχικού και συγκεκριμένα η ανακαινισμένη αίθουσα των Γερμανικών και οι φρεσκοβαμμένες κερκίδες του 5Χ5, όπου  έκοψαν την περίφραξη του γηπέδου και αφαίρεσαν τα καινούργια προστατευτικά τα καινούρια από τις κολώνες φωτισμού!

Φαίνεται ότι κάποιοι νεαροί διασκεδάζουν με το να καταστρέφουν κάθε τι καινούριο και να βρομίζουν κάθε τι καθαρό! Προφανώς εκτονώνουν έτσι την ανία τους, την θλίψη τους, τον θυμό τους. Κρίμα!

Να θυμίσουμε ότι την τελευταία χρονιά στο Νέο Ψυχικό έχουν βανδαλιστεί η εκκλησία του Αγίου Γεωργίου με συνθήματα και μπογιές, το Αθλητικό Κέντρο Νέου Ψυχικού στο οποίο οι βάνδαλοι πολλάκις έχουν σκαρφαλώσει –με κίνδυνο και για την σωματική τους ακεραιότητα. Για να προστατευτεί τόσο ο χώρος όσο και οι ίδιοι, μέσα στο καλοκαίρι τοποθετήθηκαν επιπλέον κάγκελα και συναγερμός στο Κολυμβητήριο.

Ας έχουμε όλοι τα μάτια μας ανοιχτά μήπως και εντοπίσουμε την ομάδα των νεαρών βανδάλων. Σίγουρα έχουν ανάγκη από κάποια βοήθεια.

Αν θέλετε ακολουθήστε μας, κοινοποιήστε ή κάνετε like:

Σχετικές δημοσιεύσεις