Οι Κρήτες στηρίζουν την Βόρεια Εύβοια

Αν θέλετε ακολουθήστε μας, κοινοποιήστε ή κάνετε like:

Μονοήμερη εκδρομή στον Όσιο Δαυίδ και στην Αγία Άννα

Μια αξιέπαινη δράση πρόκειται να πραγματοποιήσει ο Σύλλογος Κρητών «Ο Μίνως» Φιλοθέης-Ψυχικού.

Οι κινήσεις αλληλεγγύης που οργανώνονται πανελλαδικά έχουν «αγκαλιάσει» τη Βόρεια Εύβοια, εκεί που τον προηγούμενο μήνα η περιοχή επλήγη από τρομερές πυρκαγιές με αποτέλεσμα αφενός να χαθούν σπίτια, καλλιέργειες, ζώα, αφετέρου να καταστραφούν πολλές δασικές περιοχές με εφιαλτικές συνέπειες για το κλίμα.

Στα πλαίσια λοιπόν του κύματος αλληλεγγύης και της κοινωνικής προσφοράς, ο «Μίνως» πήρε την πρωτοβουλία και αποφάσισε να οργανώσει μια επίσκεψη – εκδρομή στη Βόρεια Εύβοια, θεωρώντας ότι είναι το ελάχιστο που μπορούμε να κάνουμε για τους συνανθρώπους μας.

Έτσι, την Κυριακή 26 Σεπτεμβρίου 2021, οι εκδρομείς θα ξεκινήσουν στις 8 π.μ. από το Μ.Ε.Ο. (25ης Μαρτίου 19) με κατεύθυνση τη μονή του Οσίου Δαυίδ. Θα γίνει στάση για προσκύνημα και καφέ στον Άγιο Ιωάννη τον Ρώσσο. Μετά την επίσκεψη στη μονή θα ακολουθήσει φαγητό στην περιοχή της «πολυπαθούσας» Αγίας Άννας.

Με το σύνθημα: «σας περιμένουμε να στηρίξετε την προσπάθεια αυτή», τα μέλη και η πρόεδρος του συλλόγου σας καλούν να δηλώσετε συμμετοχή στο τηλέφωνο της προέδρου, κυρίας Νατάσσας Αγγελάκη 6937475107 και σας ευχαριστούν εκ των προτέρων για τη στήριξή σας.

Το κόστος για το πούλμαν είναι 20 €, ενώ επιπλέον θα είναι το κόστος για το φαγητό.

Η εκδρομή θα είναι για εμβολιασμένους και θα τηρηθούν όλα τα μέτρα προστασίας.

Αν θέλετε ακολουθήστε μας, κοινοποιήστε ή κάνετε like:

Σχετικές δημοσιεύσεις