Ο Δημήτρης Γαλάνης αποχαιρετά την Πέλλη

Αν θέλετε ακολουθήστε μας, κοινοποιήστε ή κάνετε like:

Πέλλη Ζωγοπούλου

Συνέντευξη του Δημήτρη Γαλάνη στην Πέλλη για την Παιδική Χαρά Μακεδονίας τον Μάρτιο του 2020

Η Πέλλη είχε τη στόφα του δημοσιογράφου και κατάφερε να περάσει  σε μια τοπική εφημερίδα το ταλέντο του ρεπορτάζ,  το χάρισμα του άριστου κειμένου, την ευαισθησία της πένας της.

Πορευόταν με σημαία της την ηθική στο σκληρό  επάγγελμα της δημοσιογραφίας εξού και είχε την αναγνώριση όλων μας.

Γνώρισα την Πέλλη από την αρχή της ενασχόλησης μου με την τοπική αυτοδιοίκηση και με εντυπωσίαζε πάντα ότι το πιο απλό θέμα γινόταν με τη δική της ματιά και κυρίως το δικό της γράψιμο, μια ολοκληρωμένη πληροφορία.

Πάνω απ’ όλα όμως η Πέλλη αγαπούσε τον τόπο που έγινε η δεύτερη πατρίδα της μετά την Ηλεία, εδώ που παντρεύτηκε και μεγάλωσε τα παιδιά της, το Νέο Ψυχικό.

Στην πόλη μας αποφάσισε να δουλέψει  με ζέση και ενέργεια, δίνοντας τον καλύτερο εαυτό της, να καταγράφει τα καλώς και τα κακώς κείμενα, πάντα με αντικειμενικότητα, με σύνεση και κυρίως με την έγνοια της έγκαιρης ενημέρωσης των αναγνωστών της.

Προσωπικά ήμουν πάντα στη διάθεση της γιατί δεν μπορούσα να αντισταθώ στο σπινθηροβόλο βλέμμα της , το βλέμμα του δημοσιογράφου που έχει πάθος αλλά το σπουδαιότερο την εμπιστευόμουν γιατί γνώριζα την ποιότητα της ως ανθρώπου και ως επαγγελματία. Είχα την τύχη να με περιβάλλει  και αυτή με εμπιστοσύνη στο έργο μου στην αρχή ως αντιδημάρχου και στη συνέχεια να με στηρίξει στο όραμά μου να δημιουργήσω ως δήμαρχος ένα προάστιο πρότυπο.

Η Πέλλη δεν στεκόταν στην «μικρή» είδηση στην σύντομη πληροφορία , ανίχνευε και ερευνούσε , αναζητούσε το παραπάνω για να προσφέρει σφαιρική, εμπεριστατωμένη, διασταυρωμένη και ορθή πληροφόρηση.

Αποχαιρετώ την εκλεκτή δημοσιογράφο αγαπημένη φίλη και εύχομαι  στους συνεργάτες της έγκριτης εφημερίδας που θα συνεχίσουν το έργο της να διδαχτούν από το παράδειγμα της.

Θα μας λείψει η Πέλλη, θα μας λείψει πολύ.

Αν θέλετε ακολουθήστε μας, κοινοποιήστε ή κάνετε like:

Σχετικές δημοσιεύσεις