Μια ακόμη επιτυχία του Νέου Ψυχικού

Αν θέλετε ακολουθήστε μας, κοινοποιήστε ή κάνετε like:

Δέσποινα Παλιογιάννη

Η Δέσποινα είναι κάτοικος και δημότης του Δήμου Φιλοθέης Ψυχικού. Κόρη του Θανάση Παλιογιάννη και της Βάγιας Βεζυργιάννη έκανε μεταγραφή από τα δικά μας σχολεία, στο Χαλάνδρι και έδωσε από εκεί Πανελλήνιες Εξετάσεις πετυχαίνοντας 18843 μόρια και την εισαγωγή της στην Ιατρική Αθηνών.

Συναντήσαμε την Δέσποινα στην Τερτσέτη, στο Νέο Ψυχικό  με τον παππού της, τον Κυριάκο Βεζυργιάννη όπου και μάθαμε για την εισαγωγή της. Η Δέσποινα γελώντας μας είπε το μυστικό της δικής της επιτυχίας. «Μεθοδικότητα, συνεργασία καλή με τους καθηγητές, συχνές επαναλήψεις και ιδιαίτερη βαρύτητα στην ψυχολογία του διαγωνιζόμενου. Να πιστεύουμε στον εαυτό μας και ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε. Το 2021 είναι μια χρονιά που θα μείνει χαραγμένη στην μνήμη μας ως η χρόνια που κατάφερα να κατακτήσω τον στόχο που είχα βάλει εδώ και χρόνια, να μπω στο πανεπιστήμιο και συγκεκριμένα στην Ιατρική.

Οφείλω, φυσικά, να αναγνωρίσω την αμέριστη στήριξη και πίστη της οικογένειας μου και των καθηγητών μου που έπαιξαν καθοριστικό ρόλο στην επιτυχία μου».

 

 

Αν θέλετε ακολουθήστε μας, κοινοποιήστε ή κάνετε like:

Σχετικές δημοσιεύσεις