Ξεκίνησαν οι εγγραφές στο Κολυμβητήριο

Αν θέλετε ακολουθήστε μας, κοινοποιήστε ή κάνετε like:

Ξεκίνησαν την Τετάρτη 1 Σεπτεμβρίου οι έγγραφες και οι προεγγραφές για το κολυμβητήριο του Αθλητικού Κέντρου Νέου Ψυχικού, που αφορούν τη χρήση του και από το κοινό αλλά και για τα προγράμματα των παιδιών.

Η κυρία Σοφία Βυθούλκα, Πρόεδρος του ΟΚΑΠΑ, μας ενημερώνει για το τι ισχύει προκειμένου να μην ταλαιπωρηθούν οι ενδιαφερόμενοι:

Για το κοινό, η χρήση του κολυμβητηρίου θα γίνεται κατόπιν ραντεβού μέσω της πλατφόρμας που υπάρχει στην ιστοσελίδα www.okapa.gr, ανάλογα τη διαθεσιμότητα και αφού έχει προηγηθεί η εγγραφή του ενδιαφερόμενου στη γραμματεία.

Οι εγγραφές καθώς και οι πληρωμές, οι οποίες διενεργούνται μόνο με χρήση πιστωτικής κάρτας, γίνονται στη γραμματεία του αθλητικού κέντρου (Ρήγα Φεραίου & Μπουμπουλίνας) καθημερινά, εκτός Σαββάτου και ώρες 08:00 με 20:00.

Για τα παιδικά προγράμματα, πρέπει να προηγηθεί συνάντηση του κάθε παιδιού με τους προπονητές, για ενημέρωση σχετικά με τα ωράρια, τα τμήματα και τη διαθεσιμότητα.

Με βάση τον κανονισμό λειτουργίας του ΟΚΑΠΑ οι εγγραφές θα γίνουν με προτεραιότητα των κατοίκων του Δήμου Φιλοθέης-Ψυχικού.

Η πισίνα λειτουργεί από 08:00 έως 21:30 και με βάση όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα που ισχύουν.

Για πληροφορίες σχετικά με τις εγγραφές, τα δικαιολογητικά, τα δοκιμαστικά και τα υπόλοιπα απαιτούμενα υγειονομικά πρωτόκολλα, μπορείτε να καλείτε στο τηλέφωνο: 210 6728043.

 

Αν θέλετε ακολουθήστε μας, κοινοποιήστε ή κάνετε like:

Σχετικές δημοσιεύσεις