Ανακαινίσθηκε ριζικά το 5×5 της Τζαβέλα

Αν θέλετε ακολουθήστε μας, κοινοποιήστε ή κάνετε like:

Ένα ακόμα μεγάλο έργο παραδόθηκε στην εκπαιδευτική και αθλητική κοινότητα

 

 

Σε ριζική ανακαίνιση του γηπέδου 5Χ5 που βρίσκεται στον αύλειο χώρο του 1ου Γυμνασίου Νέου Ψυχικού προχώρησε ο Δήμος Φιλοθέης – Ψυχικού και η Σχολική Επιτροπή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης.

Το συγκεκριμένο γήπεδο καλύπτει τις ανάγκες των μαθητών και λειτουργεί τα τελευταία χρόνια και ως προπονητικός χώρος για τους τοπικούς συλλόγους ποδοσφαίρου όπως π.χ. ο ΠΟΨ (Ποδοσφαιρικός Όμιλος Ψυχικού). Είναι ένας χώρος που χρησιμοποιείται από 500 παιδιά και εφήβους.

Η αναβάθμιση του γηπέδου ήταν ένα αίτημα μαθητών και καθηγητών του 1ου Γυμνασίου  ενώ αποτελούσε και επιτακτική ανάγκη για την ασφάλεια των παιδιών μιας και από κατασκευής του, επί Δημαρχίας Πασσά το 2003, κυριολεκτικά δεν είχε «μπει καρφί».

Οι εργασίες συμπεριλαμβάνουν την αντικατάσταση του χλοοτάπητα, των εστιών, την πλήρη ανακαίνιση στις τουαλέτες με καινούρια είδη υγιεινής και πλακάκια, τον καθαρισμό και βάψιμο των αποδυτηρίων, το βάψιμο κερκίδων, τον καθαρισμό και την βαφή όλων των περιμετρικών τάφρων απορροής υδάτων.

Η χρηματοδότηση της ανάπλασης έγινε από την Σχολική Επιτροπή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης και αποτελεί το μεγαλύτερο σε οικονομικό επίπεδο έργο της.

ο φθαρμένος χλοοτάπητας, γεμάτος τρύπες!
οι τουαλέτες πριν την ανακαίνιση
Αν θέλετε ακολουθήστε μας, κοινοποιήστε ή κάνετε like:

Σχετικές δημοσιεύσεις