Η καθαριότητα είναι υπόθεση και των επιχειρήσεων

Αν θέλετε ακολουθήστε μας, κοινοποιήστε ή κάνετε like:

Η καθαριότητα είναι υπόθεση και των επιχειρήσεων

Στο τελευταίο καλοκαιρινό φύλλο από την ίδια στήλη θίξαμε πολύ απαλά το θέμα της Ανακύκλωσης και των καταστημάτων στο Φάρο χρησιμοποιώντας μια φωτογραφία με διάσπαρτα δεκάδες γυάλινα μπουκάλια έξω από κάδο ανακύκλωσης γυαλιού.

Σ’ αυτό το φύλλο θα ασχοληθούμε με ένα διαχρονικό και σύνηθες πια φαινόμενο: αυτό της χαρτόκουτας της παρατημένης έξω από τον κάδο ή της χαρτόκουτας που δεν έχει κλείσει σωστά ώστε να πιάνει λίγο χώρο με αποτέλεσμα να γεμίζουν οι κάδοι ανακύκλωσης με μόλις τρεις κούτες και να χρησιμοποιούνται τα πεζοδρόμια και οι δρόμοι ως φυσική προέκταση των κάδων.

Κύριοι επιχειρηματίες και υπάλληλοι οφείλετε πια να συμμορφωθείτε. Την εικόνα που παρουσιάζουν οι δρόμοι μας, δεν την αξίζουμε!

Πριν γραφτεί το σχόλιο επικοινωνήσαμε με τον αντιδήμαρχο Καθαριότητας και Ανακύκλωσης κ. Γιώργο Παπαχρόνη ο οποίος γνωρίζει το πρόβλημα.  Μας ανέφερε ότι  προκύπτει κυρίως τις μεσημεριανές ώρες γιατί οι υπάλληλοι της Καθαριότητας έχουν μαζέψει τα πάντα μέχρι τις 7:30 το πρωί. Μας  ενημέρωσε ότι έχει κάνει συστάσεις πολλές φορές στα καταστήματα αλλά… η κατάσταση συνεχίζεται.

Εν αναμονή λοιπόν της επικαιροποίησης του Κανονισμού Καθαριότητας. Μπορεί με τα πρόστιμα να στρώσει η κατάσταση!

 

Αν θέλετε ακολουθήστε μας, κοινοποιήστε ή κάνετε like:

Σχετικές δημοσιεύσεις