Εντυπωσιακή επιστροφή στους αγώνες

Αν θέλετε ακολουθήστε μας, κοινοποιήστε ή κάνετε like:

Εντυπωσιακή επιστροφή στους αγώνες

Το Σάββατο 31 Ιουλίου 2021 πραγματοποιήθηκε στην Μέγας Αλέξανδρος Γαλατσίου στη Θεσσαλονίκη το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ακροβατικής Γυμναστικής Α’-Β’-Γ’ Κατηγοριών (ανδρών-γυναικών, εφήβων-νεανίδων, παίδων-κορασίδων), χωρίς θεατές και με αυστηρή εφαρμογή του ισχύοντος υγειονομικού πρωτοκόλλου για τον περιορισμό της διάδοσης της νόσου Covid-19.

Χαρά και υπερηφάνεια διακατέχει τον Αθλητικό Σύλλογο «Μέγας Αλέξανδρος Γαλατσίου» (Αγ.Γλυκερίας 18, Γαλάτσι, τηλ. 2102933674), τους γυμναστές και τους γονείς των παιδιών, καθώς οι αθλητές και οι αθλήτριες του συλλόγου συμμετείχαν στην εν λόγω διοργάνωση, η οποία διεξήχθη σε ένα υψηλού επιπέδου Πανελλήνιο Πρωτάθλημα και είχαν μία εξαιρετική εμφάνιση.

Ξεπερνώντας όλες τις δυσάρεστες συνέπειες της πανδημίας, τα παιδιά του συλλόγου απέσπασαν την τρίτη θέση (χάλκινο μετάλλιο) στο «μικτό ζευγάρι» που αποτελείτο από τον Γιώργο Τάτο και την Αναστασία Παρθενίου, ενώ στις «τριάδες γυναικών» με τις Νεφέλη Κατσικόγιαννη , Χρυσή Γκαβέρα και Άννα Μαρία Γιάνκου κατέλαβαν την πέμπτη θέση.

Η βουλευτής κυρία Έλενα Ράπτη και επί ετών φίλη του συλλόγου, έδωσε συγχαρητήρια στα παιδιά και δήλωσε τον θαυμασμό και την αγάπη της για το άθλημα της ακροβατικής γυμναστικής.

Ο Αθλητικός Σύλλογος «Μέγας Αλέξανδρος Γαλατσίου», δίνει ραντεβού στον επόμενο αγώνα Ακροβατικής Γυμναστικής που θα γίνει στα τέλη Οκτωβρίου του 2021 στην Αθήνα.

 

Αν θέλετε ακολουθήστε μας, κοινοποιήστε ή κάνετε like:

Σχετικές δημοσιεύσεις