Νέα γενική γραμματέας στον Δήμο Φιλοθέης – Ψυχικού

Αν θέλετε ακολουθήστε μας, κοινοποιήστε ή κάνετε like:

Νέα γενική γραμματέας στον Δήμο Φιλοθέης – Ψυχικού

Με απόφαση του Δημάρχου Δημήτρη Γαλάνη ορίσθηκε ως νέα γενική γραμματέας στον Δήμο Φιλοθέης – Ψυχικού, η κυρία Αγγέλα Αβούρη.

Η κυρία Αβούρη αντικατέστησε τον κ. Δημήτρη Ζεγγίνη, ο οποίος μετά από την δεκαετή θητεία του στον δήμο μας ανέλαβε καθήκοντα προέδρου στην νεοιδρυθείσα αναπτυξιακή εταιρεία.

Ο Δήμαρχος Δημήτρης Γαλάνης εξέφρασε την ιδιαίτερη ικανοποίησή του για τον ορισμό της κυρίας Αγγέλας Αβούρη. Ανέφερε ότι είναι γνώστης της Δημόσιας Διοίκησης και ότι έχει αποκτήσει μεγάλη εμπειρία σε χειρισμούς θεμάτων δημοσίου από τις θέσεις τις οποίες χρόνια υπηρετεί με ιδιαίτερο ζήλο.

Ποια είναι η Αγγέλα Αβούρη

Γεννήθηκε στην Ζάκυνθο και είναι παντρεμένη με τον Άγγελο Μοσχονά. Είναι απόφοιτος από το Πάντειο Πανεπιστήμιο της Σχολής Δημόσιας Διοίκησης.

Εργάστηκε στο Δημόσιο, στο Υπουργείο Οικονομικών, στο Κέντρο Πληροφορικής από όπου έχει συνταξιοδοτηθεί. Διετέλεσε Γενική Γραμματέας της Διοικητικής Περιφέρειας Πελοποννήσου την περίοδο 2004-2007 και Νομάρχης Λευκάδος 1992-1993. Την περίοδο 2008-2010 υπηρέτησε την δημόσια υγεία ως Διοικητής του Σπηλιοπουλείου ΓΝΑ Αγία Ελένη. Εξελέγην Πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Πληροφορικής Δημοσίου το 1984, θέση στην οποία επανεκλεγόταν έως το 1990. Επί σειρά ετών εκλεγόταν και Πρόεδρος στον Σύλλογο Εργαζομένων ΚΕΠΥΟ. Είναι επίσης μέλος της Διοίκησης της ΑΔΕΔΥ.

 

 

 

 

Αν θέλετε ακολουθήστε μας, κοινοποιήστε ή κάνετε like:

Σχετικές δημοσιεύσεις