Εντυπωσιακό τέλος για την πρώτη εβδομάδα των Αθλοπαιχνιδιών!

Αν θέλετε ακολουθήστε μας, κοινοποιήστε ή κάνετε like:

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΟΙΝΩΦΕΛΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΦΙΛΟΘΕΗΣ ΨΥΧΙΚΟΥ

Εντυπωσιακό τέλος για την πρώτη εβδομάδα των Αθλοπαιχνιδιών!

Η πρώτη εβδομάδα των Αθλοπαιχνιδιών τελείωσε την Παρασκευή 2 Ιουλίου με μια  γιορτή, που προετοίμασαν τα παιδιά και θεατές τους γονείς και μέλη της Δημοτικής Αρχής.

Αθλητικά και  μουσικοκινητικά προγράμματα, που ήταν μέρος του ημερήσιου προγράμματος, παρουσιάστηκαν στην γιορτή.

Τα 135 παιδάκια είχαν χωριστεί σε ομάδες, ανάλογα με την ηλικία τους, και, η καθεμιά παρουσίαζε το δικό της ολιγόλεπτο πρόγραμμα.

Οι μικροί καλλιτέχνες καταχειροκροτήθηκαν από όλους τους παριστάμενους και ιδιαίτερα από τους ενθουσιασμένους γονείς, ενώ ο Δήμαρχος άδραξε την ευκαιρία να έρθει σε επαφή με τους νεότερους των δημοτών του και να παίξει μαζί τους. Στο σύντομο λόγο του, μάλιστα, ανέφερε ότι πολλές φορές τα πρωϊνά –πριν αρχίσει ο εργασιακός φόρτος της ημέρας- τους σκέφτεται συνέχεια και ότι θα προτιμούσε να είναι μαζί τους παρά οπουδήποτε αλλού.

Ψυχή των αθλοπαιχνιδιών για δεύτερη χρονιά η αντιδήμαρχος Μίνα Μελισσουργού, η οποία έχει μια ιδιαίτερη σχέση με τα παιδιά τα οποία της την ανταποδίδουν.

Να τονίσουμε ότι παρά το επιβαρυμένο της πρόγραμμα δεν μπόρεσε να αντισταθεί στην πρόκληση των Αθλοπαιχνιδιών αλλά και της Κατασκήνωσης που ξεκινάει τον Αύγουστο.

Στην εκδήλωση εμφανώς ικανοποιημένη παρέστη και η Πρόεδρος της ΔΗΚΕΦΙΨ κυρία Παυλίνα Πανταζή, η οποία με τον Δήμαρχο έδωσαν στα παιδιά τιμητικούς επαίνους για την συμμετοχή τους.

Παρόντες ήταν επίσης ο αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών Δημήτρης Φωτιάδης και ο πρόεδρος του κοινοτικού συμβουλίου Νίκος Στρατηγός.

Να υπενθυμίσουμε ότι οι Αθλοπαιχνιδιές είναι ένα από τα δημοφιλέστερα προγράμματα του δήμου μας και γνωρίζει μεγάλη ανταπόκριση από τους κατοίκους του Δήμου. Θα λειτουργήσει μέχρι το τέλος Ιουλίου και ανά εβδομάδα θα επαναλαμβάνονται οι γιορτές λήξης.

Εξετάζεται το ενδεχόμενο, ανάλογα με το πότε θα ανοίξουν τα σχολεία, να επαναληφθούν την τελευταία εβδομάδα του Αυγούστου και την πρώτη του Σεπτεμβρίου.

Αν θέλετε ακολουθήστε μας, κοινοποιήστε ή κάνετε like:

Σχετικές δημοσιεύσεις