Φέτος λέμε ΝΑΙ στα μπάνια του λαού!

Αν θέλετε ακολουθήστε μας, κοινοποιήστε ή κάνετε like:

Φέτος λέμε ΝΑΙ στα μπάνια του λαού!

Η Διεύθυνση Κοινωνικής Πρόνοιας του Δήμου Φιλοθέης-Ψυχικού, είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει ότι για φέτος τα θαλάσσια μπάνια του Δήμου θα πραγματοποιηθούν και μάλιστα ξεκινούν την 1η εβδομάδα του Ιουλίου.

Το πρόγραμμα αφορά όλους τους κατοίκους και των τριών κοινοτήτων.

Οι ημέρες, οι ώρες εκκίνησης, οι προορισμοί καθώς και οι προκαθορισμένες στάσεις για την καθεμιά από τις τρεις κοινότητες έχουν ως εξής:

  • Για το Ψυχικό, από Δευτέρα έως και Παρασκευή στις 8:45, με προορισμό την Πλαζ  του Δήμου Μαρκόπουλου στο Αυλάκι και οι στάσεις θα είναι: Βαρβάκειο, Κοντολέοντος, Α’ Πλατεία, Β’ Πλατεία, Πλατεία Σολωμού, Πινακοθήκη, Στεφ. Δέλτα.
  • Για την Φιλοθέη, κάθε Δευτέρα, Τετάρτη και Παρασκευή στις 9:00, με προορισμό την Πλαζ  του Δήμου Μαρκόπουλου στο Αυλάκι και οι στάσεις θα είναι: Άνω Αγορά (Λουλουδάδικο), 25ης Μαρτίου (Κυπαρισσόμηλο), πρώην Ταχυδρομείο (ΚΕΠ), Αγίας Φιλοθέης & Κονδυλάκη, πέτρινο περίπτερο, σινεμά, Πλατεία Κορυζή.
  • Για το Νέο Ψυχικό, από Δευτέρα έως και Παρασκευή στις 9:00, με προορισμό την παραλία Αγίου Σπυρίδωνα στο Πόρτο Ράφτη και οι στάσεις θα είναι: 25ης Μαρτίου, Πλατεία Αγίας Σοφίας στο περίπτερο (στη γωνία με την οδό Σεφέρη).

Η αναχώρηση από την θάλασσα θα γίνεται στις 12:00 με πιθανή άφιξη στις 13:00.

Για πληροφορίες μπορείτε να απευθυνθείτε στην Διεύθυνση Κοινωνικής Πρόνοιας του Δήμου στα τηλέφωνα: και 213 2014625 και ώρες από 9:00 – 14:00

Αν θέλετε ακολουθήστε μας, κοινοποιήστε ή κάνετε like:

Σχετικές δημοσιεύσεις