Επιτυχημένο το 11ο Σιμουλτανέ Σκάκι 2021 Δήμου Φιλοθέης – Ψυχικού

Αν θέλετε ακολουθήστε μας, κοινοποιήστε ή κάνετε like:

Επιτυχημένο το 11ο Σιμουλτανέ Σκάκι 2021 Δήμου Φιλοθέης – Ψυχικού

Για 11η χρονιά πραγματοποιήθηκε αγώνας επίδειξης σκάκι Σιμουλτανέ στην Πλατεία Ελευθερίας Νέου Ψυχικού την Κυριακή 13 Ιουνίου στις 18:00. Ο αγώνας συνδιοργανώθηκε από το Δήμο Φιλοθέης – Ψυχικού, τον ΟΚΑΠΑ και την “Ακαδημία Σκάκι Νέου Ψυχικού”.

Οι νεαροί σκακιστές του Δήμου μας με ανυπομονησία περίμεναν τη διεξαγωγή της διοργάνωσης καθώς έχει αποτελέσει θεσμό την τελευταία δεκαετία! Τον αγώνα επίδειξης έδωσε o Κώστας Τσιάμης, FIDE Master και προπονητής σκάκι της “Ακαδημίας Σκάκι Νέου Ψυχικού”. 25 μικροί σκακιστές από σχολεία του Δήμου μας καθώς και την “Ακαδημία Σκάκι Νέου Ψυχικού” συμμετείχαν και αναμετρήθηκαν με τον προπονητή τους. Με σύμμαχο τον καλό καιρό, ο αγώνας διεξήχθη χωρίς κανένα απολύτως πρόβλημα. Στο Σιμουλτανέ παρευρέθηκαν ο Δήμαρχος Φιλοθέης – Ψυχικού κύριος Δημήτρης Γαλάνης, ο οποίος έκανε και την πρώτη σκακιστική κίνηση σε όλες τις παρτίδες κηρύσσοντας την έναρξη του αγώνα και η Πρόεδρος του ΟΚΑΠΑ κυρία Σοφία  Βυθούλκα, η οποία έκανε και τις απονομές στο τέλος. Για την επιτυχή διοργάνωση της εκδήλωσης, σημαντική ήταν επίσης η συνεισφορά και η βοήθεια του Αντιδημάρχου κύριου Γιώργου  Παπαχρόνη.

 

Οι μικροί σκακιστές με συγκέντρωση, αγωνιστικότητα και χρησιμοποιώντας ως όπλο τις γνώσεις που έχουν αποκομίσει κατά τη διάρκεια της χρονιάς έπαιξαν πολύ αξιόλογες παρτίδες χωρίς ωστόσο να οδηγηθούν σε θετικό αποτέλεσμα απέναντι στον προπονητή τους. Μεταξύ αυτών, εκείνοι που έπαιξαν τις 5 καλύτερες παρτίδες βραβεύτηκαν με μετάλλιο.

Οι φετινοί νικητές κατά σειρά είναι οι ακόλουθοι:

  1. Σερέτη Ιωάννα
  2. Λαμπροπούλου Βικτώρια
  3. Πανουσόπουλος Ιάσονας
  4. Μαυρομάτης Ανδρέας
  5. Πάππος Θανάσης

Αναμνηστικό δίπλωμα δόθηκε σε όλους τους συμμετέχοντες οι οποίοι έδωσαν ραντεβού για την επόμενη σκακιστική διοργάνωση, έχοντας συλλέξει πολύτιμη εμπειρία που θα τους βοηθήσει να πετύχουν καλύτερο αποτέλεσμα στους επόμενους αγώνες τους.

Υπενθυμίζουμε σε όλους τους αθλητές μας ότι τα μαθήματα σκάκι συνεχίζονται φέτος μέχρι τις 28 Ιουνίου ενώ για τη νέα σχολική χρονιά θα ξεκινήσουν από την Τετάρτη 1η Σεπτεμβρίου. Ευχόμαστε σε όλους τους μικρούς σκακιστές καλό καλοκαίρι και καλές διακοπές!

 

Αν θέλετε ακολουθήστε μας, κοινοποιήστε ή κάνετε like:

Σχετικές δημοσιεύσεις