Επιστολή δημότη

Αν θέλετε ακολουθήστε μας, κοινοποιήστε ή κάνετε like:

Επιστολή δημότη

Ας σώσουμε ένα δέντρο!

Σεφέρη 58 και Ελ. Βενιζέλου, Νέο Ψυχικό. Μια πολύ όμορφη ψευδοπιπεριά, που βγάζει πιπέρι, βρίσκεται σε αυτό το σημείο, φυτεμένη την πάλαι ποτέ περίοδο του αείμνηστου Θάνου Βεζυργιάννη.

Το δέντρο έλαβε φροντίδα από τις υπηρεσίες του Δήμου πριν από περίπου 18 χρόνια όπου ένας εργάτης, ο οποίος εργάζεται και σήμερα στην Υπηρεσία Πρασίνου, το κλάδεψε πολύ ωραία και σωστά.

Από τότε καμία δημοτική αρχή δεν έχει ενδιαφερθεί. Τον Οκτώβριο του 2020 έστειλα μέιλ με φωτογραφία που δείχνει την κλίση του δέντρου και την ανάγκη κλάδευσης αυτού. Παρήλθε άπρακτον!

Η Μήδεια, στις αρχές του έτους, φρόντισε να το αλαφρώσει. Σήμερα το δέντρο έχει γείρει επικίνδυνα. Να αναφέρω ότι από το συγκεκριμένο σημείο, προ ημερών, αδυνατούσε να διέλθει πυροσβεστικό όχημα και αναγκάστηκε να κάνει όπισθεν. Στην περίπτωση μιας πυρκαγιάς, που όλοι απευχόμεθα, θα συζητάμε για εγκληματική αμέλεια;

Τέλος να πληροφορήσω ότι παρόμοιο δέντρο υπάρχει και στην 25η Μαρτίου και βρίσκεται στην ίδια ακριβώς κατάσταση. Αυτό που ζητάμε είναι να κλαδευτεί το δέντρο όχι να πέσει ή να κοπεί.

Κάτι τέτοιο θα ήταν ντροπή  για τους υπεύθυνους δημοτικούς άρχοντες!

Γιώργος Πανάγος

Αν θέλετε ακολουθήστε μας, κοινοποιήστε ή κάνετε like:

Σχετικές δημοσιεύσεις