Ασφαλτοστρώσεις

Αν θέλετε ακολουθήστε μας, κοινοποιήστε ή κάνετε like:

Ασφαλτοστρώσεις

Γράφει η Όλγα Μενεμενόγλου

Ολοκληρώθηκαν οι ασφαλτοστρώσεις σε Νέο Ψυχικό και Ψυχικό. Πρόκειται για ένα χρηματοδοτούμενο, από την Περιφέρεια Αττικής, πρόγραμμα, το οποίο αφορούσε ασφαλτόστρωση σε δύο δρόμους του Ψυχικού, συγκεκριμένα την οδό Αγίου Δημητρίου και την Διαμαντίδου από την Α’ έως την Β’ πλατεία Ψυχικού ενώ στο Νέο Ψυχικό σε έξι δρόμους: Ευρώτα, Νιρβάνα, Καλαβρύτων, Ελ. Βενιζέλου, Αγ. Γεωργίου και οδό Ξάνθου.

Και επειδή πολλά παράπονα ακούστηκαν ως προς τις ημέρες επιλογής του έργου ο κ. Φωτιάδης μας διευκρίνισε ότι το χρονοδιάγραμμα των εργασιών αποφασίζεται από την Περιφέρεια και οι εργολάβοι υποχρεούνται πλέον να διατηρούν ηλεκτρονικό ημερολόγιο με το πρόγραμμα των καθημερινών εργασιών, που ορίζονται από την σύμβαση και από το οποίο δεν δύνανται να παρεκκλίνουν.

Να αναφέρουμε ότι οι συγκεκριμένοι δρόμοι είχαν προταθεί από τις τεχνικές υπηρεσίες του Δήμου. Το έργο ολοκληρώθηκε σε μία μόλις εβδομάδα υπό την στενή παρακολούθηση των επιβλεπόντων της Τεχνικής Υπηρεσίας και του Αντιδημάρχου κυρίου Φωτιάδη.

 

Αν θέλετε ακολουθήστε μας, κοινοποιήστε ή κάνετε like:

Σχετικές δημοσιεύσεις