Παραιτήθηκε ο Άγγελος Μωρέτης από το ίδρυμα Ζογγολόπουλου

Αν θέλετε ακολουθήστε μας, κοινοποιήστε ή κάνετε like:

Παραιτήθηκε ο Άγγελος Μωρέτης από το ίδρυμα Ζογγολόπουλου

 

Γράφει η Όλγα Μενεμενόγλου

Ο Γενικός Διευθυντής του Ιδρύματος «Γεώργιος Ζογγολόπουλος»,  Άγγελος Μωρέτης, με μια ευχαριστήρια επιστολή, ενημέρωσε τους φίλους και συνεργάτες του ότι παραιτείται από τη θέση του, από την 1η Ιουνίου 2021.

Ο κύριος Μωρέτης, αρχιτέκτονας στο επάγγελμα, άφησε τη δουλειά του για να δεχτεί την τιμητική αυτή θέση, την οποία κατείχε για 14 συνεχή  χρόνια, από το 2007, δύο χρόνια μετά τη σύσταση του Ιδρύματος. Όπως αναφέρει ο ίδιος, στο δελτίο τύπου που μας έστειλε η θέση του αποτελούσε πρόκληση και ευθύνη ταυτόχρονα. Μιλάει για την επιτυχημένη πορεία και λειτουργία του ιδρύματος όλα αυτά τα χρόνια, την επιτυχία που είχαν οι καινοτόμες δράσεις του, παρ΄όλες τις αντιξοότητες και αμφιβολίες που υπήρξαν και την αγάπη που όλοι έχουν επιδείξει για την επίτευξη των σκοπών του ιδρύματος. Μνημονεύει φίλους, χορηγούς και εθελοντές για την πολύτιμη συνεργασία τους και δεν ξεχνά να τονίσει ότι το ίδρυμα στηρίζεται αποκλειστικά και μόνο στα χρήματα με τα οποία ο ίδιος ο Γιώργος Ζογγολόπουλος φρόντισε να το προικίσει, χωρίς να έχει πάρει ποτέ καμία δημόσια επιχορήγηση.

Καταλήγει με ευχαριστίες προς όλους τους συνεργάτες του ενώ παράλληλα δηλώνει τυχερός και ευγνώμων για το γεγονός ότι παραμένει  ισόβιο μέλος και ταμίας στο Δ.Σ. σύμφωνα με την επιθυμία του Γιώργου Ζογγολόπουλου.

 

Αν θέλετε ακολουθήστε μας, κοινοποιήστε ή κάνετε like:

Σχετικές δημοσιεύσεις