Ανοίγει και πάλι τις πόρτες της η Πινακοθήκη Λέφα

Αν θέλετε ακολουθήστε μας, κοινοποιήστε ή κάνετε like:

Ανοίγει & πάλι τις πόρτες της η Πινακοθήκη Λέφα

Την Τετάρτη 16-6 και μετά από ένα μακροσκελές διάστημα εγκλεισμού, η Πινακοθήκη Λέφα (Κοκκώνη 15,Ψυχικό,τηλ.2106717097) υποδέχεται και φιλοξενεί τη σύγχρονη Ελληνίδα εικαστικό, της Ανωτάτης Σχολής Καλών Τεχνών Δήμητρα Μαλταμπέ και το φωτογραφικό της έργο που αναφέρεται στο «χώρο και στο όριο».

Μαζί με την κυρία Μαλταμπέ καλεί και όλους εσάς που τόσο πολύ σας έλειψαν ανάλογες καλλιτεχνικές εκδηλώσεις, να επισκεφτείτε και να θαυμάσετε τα έργα της. Πρέπει να γνωρίζετε ότι η χρήση μάσκας εντός της πινακοθήκης είναι υποχρεωτική.

        

 

Δύο λόγια από την καλλιτέχνη: «τα κλειστά παράθυρα ιδωμένα απ’ έξω λειτουργούν περισσότερο σαν όριο και απαγόρευση. Το επίπεδο του παραθύρου διαχωρίζει και ενοποιεί ταυτόχρονα  τους δυο χώρους, ένα επίπεδο όπου συνυπάρχουν το όριο και η αναίρεση του».

Η έκθεση οργανώνεται από τον ΟΚΑΠΑ του Δήμου Φιλοθέης–Ψυχικού και την επιμελείται η κυρία Ελίζα Γερολυμάτου.

Τα εγκαίνια είναι την Τετάρτη 16 Ιουνίου (18:00-22:00) και η έκθεση θα λειτουργεί: Δευτέρα,Τρίτη,Πέμπτη 12:30 – 15:30 και την Πέμπτη το απόγευμα 18:00-21:00, μέχρι και την 16η Ιουλίου και κατόπιν ραντεβού στο egerolimatou@yahoo.co.uk.

 

 

 

Αν θέλετε ακολουθήστε μας, κοινοποιήστε ή κάνετε like:

Σχετικές δημοσιεύσεις