Ολοήμερη εξόρμηση Κουμουτσάκου στον Δήμο Φιλοθέης Ψυχικού

Αν θέλετε ακολουθήστε μας, κοινοποιήστε ή κάνετε like:

Ολοήμερη εξόρμηση Κουμουτσάκου στον Δήμο Φιλοθέης Ψυχικού

 

Ο κ. Γεώργιος Κουμουτσάκος Βουλευτής Β1 του Βορείου Τομέα Αθηνών πραγματοποίησε ολοήμερη εξόρμηση στην περιοχή του Δήμου Φιλοθέης-Ψυχικού.

Αρχικά επισκέφθηκε το βιβλιοπωλείο «Χαρτόπολις» όπου και ενημερώθηκε για τις νέες κυκλοφορίες βιβλίων από την κα. Ελένη Νικολέλη. Στη συνέχεια επισκέφθηκε τον Ιερό Ναό Αγίας Σοφίας Νέου Ψυχικού όπου συνομίλησε με τους Ιερείς, τον προϊστάμενου του Ναού, π. Ιωννίκιο και τους π. Χριστόδουλο και π. Γεώργιο.

Ο κ. Γ. Κουμουτσάκος, συναντήθηκε με τον Πρόεδρο της Κοινότητας Ν. Ψυχικού κ. Νίκο Στρατηγό, τον Αντιδήμαρχο Τεχνικών Έργων κ. Νίκο Φωτιάδη και την κα. Ξένη Σιγάλα και κα. Άρη Φασιλάκη, μέλη της Επιτροπής του Ν. Ψυχικού.

Ακολούθησε η επίσκεψη στην κοινότητα του Π.Ψυχικού όπου είχε μια εποικοδομητική συνομιλία με την Πρόεδρο της Κοινότητας κα. Φαίνη Χατζηαθανασιάδου. Παράλληλα είχε εκτενή συζήτηση με την κα. Έλση Δημουλά, δημοτική σύμβουλο και υπεύθυνη της Δημοτικής Βιβλιοθήκης. Ο κ. Γ. Κουμουτσάκος, πρότεινε στη κα Πρόεδρο την μετονομασία της βιβλιοθήκης, σε «Δημοτική Βιβλιοθήκη Κοσμάς Πολίτης», καθώς στο κτίριο στο οποίο στεγάζεται έζησε ο εν λόγω συγγραφέας και πεζογράφος.

Στη συνέχεια ο κ. Γ. Κουμουτσάκος ενημερώθηκε για την κατάσταση του λατομείου Κέκρωπα και αργότερα μετέβη στην περιοχή της νέας αγοράς Παλαιού Ψυχικού όπου και συναντήθηκε με επιχειρηματίες και καταστηματάρχες.

Αργότερα, ο Βουλευτής επισκέφθηκε το Ελληνικό Ίδρυμα Πολιτισμού όπου είχε συνάντηση με τον Πρόεδρο κ. Νίκο Κούκη, ο οποίος τον ενημέρωσε για τις δραστηριότητες και τα σχέδια ανάπτυξης του Ιδρύματος.

Στην περιοχή της Φιλοθέης, ο κ. Γ. Κουμουτσάκος, επισκέφθηκε τα γραφεία του Κοινοτικού Καταστήματος Φιλοθέης και είχε συνομιλία με την Πρόεδρο κα. Πένυ Ζαφεοιροπούλου και τον Αντιδήμαρχο Καθαριότητας κ. Γ. Παπαχρόνη.

Σε συνέχεια Επίκαιρης Ερώτησης στη Βουλή για την πορεία των έργων διευθέτησης του ρέματος Ποδονίφτη, ο κ. Γ. Κουμουτσάκος είχε εκτενή ενημέρωση από τον κ. Ν. Ζερβό, Εντεταλμένο Σύμβουλο του Δήμου Φιλοθέης-Ψυχικού, με αρμοδιότητα τα θέματα της Βιώσιμης Κινητικότητας, τα Γεωγραφικά Συστήματα Πληροφοριών και τις Μελέτες και συνεννοήσεις με τους εμπλεκόμενους φορείς για το ρέμα Ποδονίφτη.

Ο κ. Γ. Κουμουτσάκος είχε συνάντηση και ενημέρωση για τις πολιτιστικές, αθλητικές και κοινωνικές δραστηριότητες του Δήμου Φιλοθέης-Ψυχικού από την Πρόεδρο του ΟΚΑΠΑ κα Σοφία Βυθούλκα και την Πρόεδρο του ΔΗΚΕΦΙΨ κα Παυλίνα Πανταζή. Στη συνάντηση παραβρέθηκε και η Γραμματέας του Δημοτικού Συμβουλίου κα. Μαρία-Χριστίνα Παλαιολόγου. Τέλος, συναντήθηκε με την κα. Ζήνα Μπαμπή, Πρόεδρο της ΔΗΜ.Τ.Ο Φιλοθέης-Ψυχικού.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Αν θέλετε ακολουθήστε μας, κοινοποιήστε ή κάνετε like:

Σχετικές δημοσιεύσεις