Περσινή με φετινή καραντίνα έχει διαφορά!

Αν θέλετε ακολουθήστε μας, κοινοποιήστε ή κάνετε like:

Περσινή με φετινή καραντίνα έχει διαφορά!

Σύμφωνα με τα στοιχεία που κατέγραψε το Κέντρο Διαχείρισης της Κυκλοφορίας της Περιφέρειας Αττικής, η αύξηση της κυκλοφορίας που παρατηρήθηκε τη Μ. Εβδομάδα του 2021 σε σχέση με την αντίστοιχη περσινή περίοδο κατά μέσο όρο έφτασε το 89%!

Τα ποσοστό αυτό προκύπτει από την αξιοποίηση 1000 μετρητών που έχει εγκαταστήσει η Περιφέρεια Αττικής σε 12 κεντρικούς οδικούς άξονες της Αττικής.

Ειδικότερα η μεγαλύτερη αύξηση καταγράφηκε στη Λεωφόρο Ποσειδώνος, η οποία ξεπέρασε το 170%, στη Βασ. Σοφίας, όπου έφτασε το 115%, στην Αρδηττού σε  ποσοστό 97%, αλλά και στις Λεωφόρους Κηφισού και Μεσογείων που ή αύξηση ξεπέρασε το 70%.

Παράλληλα ο μέσος ωριαίος αριθμός οχημάτων σε κεντρικές  οδικές λεωφόρους όπως στη Λεωφόρο Κηφισού στα ρεύματα προς Λαμία και Πειραιά ανήρθε στα 5.887 σε σύγκριση με τις αντίστοιχες περσινές μέρες που ήταν 3.347 οχήματα, ενώ στη Λεωφόρο  Ποσειδώνος στα ρεύματα προς  Πειραιά και Γλυφάδα, ο φετινός μέσος ωριαίος αριθμός οχημάτων κυμάνθηκε από 2225 έως 3040 σε σχέση με πέρσι που δεν ξεπέρασε τα 1220 οχήματα.

Αν θέλετε ακολουθήστε μας, κοινοποιήστε ή κάνετε like:

Σχετικές δημοσιεύσεις