Πολύτιμο το ενοριακό έργο της Αγίας Σοφίας

Αν θέλετε ακολουθήστε μας, κοινοποιήστε ή κάνετε like:

Πολύτιμο το ενοριακό έργο της Αγίας Σοφίας

Το ενοριακό φιλόπτωχο ταμείο της εκκλησίας Αγίας Σοφίας παρά τις μεγάλες δυσκολίες που έχουν προκύψει από την πανδημία, συνεχίζει με αμείωτο ζήλο και ευθύνη το μεγάλο έργο της, που είναι το συσσίτιο της ενορίας.

Παρά τις πραγματικές δυσκολίες, που οφείλονται σε πολύ μεγάλο βαθμό στην προσωρινή, αλλά μεγάλης διάρκειας απομάκρυνση του ποιμνίου από την εκκλησία, το συσσίτιο δεν έκλεισε ούτε μία μέρα, καθώς έγιναν τεράστιες προσπάθειες με αποτέλεσμα να κατορθώσει το φιλόπτωχο ταμείο να συνεχίσει να παρέχει τη βοήθεια στους συνανθρώπους μας που βρίσκονται σε ανάγκη.

Σε όλη την Αττική έμειναν συνολικά μόνο έξι συσσίτια ανοιχτά. Ένα από αυτά ήταν της Αγίας Σοφίας. Καθημερινά προσφέρονται σε αυτούς που έχουν ανάγκη 150 μερίδες φαγητού, ενώ ταυτόχρονα δίνονται μηνιαίως βοηθήματα σε απόρους ενορίτες μας, πληρώνονται φάρμακα, λογαριασμοί ΔΕΗ και ΕΥΔΑΠ σε οικογένειες που δεν έχουν καθόλου εισοδήματα.

Ο υπεύθυνος του φιλόπτωχου ταμείου πατέρας Χριστόδουλος δηλώνει περήφανος για τη δράση της εκκλησίας σ’ αυτούς τους χαλεπούς καιρούς και καλεί όποιον επιθυμεί να ενισχύσει τις δραστηριότητες του φιλόπτωχου να απευθυνθεί στον ίδιο ή αν πρόκειται για τρόφιμα στο συσσίτιο του ναού.

 

Αν θέλετε ακολουθήστε μας, κοινοποιήστε ή κάνετε like:

Σχετικές δημοσιεύσεις