Πασχαλινό τραπέζι «στρώνει»  το Κοινωνικό Παντοπωλείο για 103 οικογένειες

Αν θέλετε ακολουθήστε μας, κοινοποιήστε ή κάνετε like:

Πασχαλινό τραπέζι «στρώνει»  το Κοινωνικό Παντοπωλείο για 103 οικογένειες

Ξεκίνησε την Μ. Δευτέρα η διανομή τροφίμων για το Πάσχα και ολοκληρώθηκε την Μ. Τετάρτη για 103 οικογένειες που αριθμούν 191 συμπολίτες μας.

Το φετινό πακέτο ήταν ιδιαίτερα ενισχυμένο καθώς πέρα από τα προϊόντα τακτικής διανομής που αφορούν ζυμαρικά, κονσέρβες, είδη καθαρισμού, όσπρια, λάδι κτλ. οι ωφελούμενοι έλαβαν δύο είδη κρέατος αρνί και χοιρινό, φέτα, γραβιέρα, τσουρέκια, πασχαλινά κουλούρια, αναψυκτικά, αυγά και ό,τι χρειάζεται ένα σπίτι, για να στρώσει  χωρίς να λείπει τίποτα,  ένα παραδοσιακό πασχαλινό τραπέζι. Όπως σε κάθε διανομή έτσι και σε αυτήν οι ποσότητες ήταν ανάλογες με τον αριθμό των μελών κάθε οικογένειας.

Να σημειώσουμε ότι σε οικογένειες με παιδιά προσφέρθηκαν επιπλέον γλυκίσματα και σοκολατένια αυγά.

Η διανομή πραγματοποιήθηκε με ραντεβού και διήρκησε τρεις ημέρες προκειμένου το κρέας να παραληφθεί από τους δικαιούχους νωπό. Τηρήθηκαν αυστηρά όλα τα μέτρα προστασίας από τον κορονοϊό. Τα προϊόντα προέρχονται από πόρους του Δήμου και από δωρεές τοπικών επιχειρήσεων αλλά και μεγάλων εταιρειών.

Η Αλίκη Γκιζελή, Αντιδήμαρχος Πρόνοιας και Κοινωνικής Προστασίας έδωσε το «παρών» από την πρώτη κιόλας μέρα. Ευχαρίστησε όλους αυτούς που συνεργάστηκαν για να δώσουν αγάπη και χαρά σε 191 συνανθρώπους ενώ δήλωσε ότι «η προσωπική τους εργασία και η κοινωνική τους ευαισθησία έχει κάνει την Διεύθυνση Κοινωνικής Προστασίας μια ομάδα δυνατή, θετική και πλήρως υποστηρικτική σε κάθε ανάγκη συμπολίτη μας».

 

Αν θέλετε ακολουθήστε μας, κοινοποιήστε ή κάνετε like:

Σχετικές δημοσιεύσεις