Δυναμικό «παρών» στην πρόληψη κατά του καρκίνου

Αν θέλετε ακολουθήστε μας, κοινοποιήστε ή κάνετε like:

Δυναμικό «παρών» στην πρόληψη κατά του καρκίνου

 

Η πρόεδρος του παραρτήματος της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρείας Νατάσα Αγγελάκη ενημερώνει για τις δράσεις του

 

Το παράρτημα της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρείας ξεκίνησε την διαδρομή του μόλις πριν τρία χρόνια στον Δήμο Φιλοθέης Ψυχικού και από την πρώτη κιόλας ημέρα έδειξε σπουδαίο έργο.

Ενημερωτικές συζητήσεις, ομιλίες απλές και κατανοητές, ψυχολογική υποστήριξη, δωρεάν εξετάσεις είναι κάποιες από τις δράσεις του. Εξειδικευμένοι επιστήμονες μιλούν για τα τελευταία νέα σχετικά με τις εξελίξεις στον καρκίνο, συμβουλεύουν αλλά κυρίως μάχονται για να προλάβουν το «κακό».

Η πρόεδρος, κυρία Νατάσα Αγγελάκη, μας μιλάει για τις διαδικτυακές δράσεις που συνεχίζονται δυναμικά και τις παροχές που δύναται να προσφερθούν σε όσους έχουν ανάγκη. Παράλληλα μας ανακοινώνει προσεχείς δράσεις αλλά και νέες συνεργασίες.

«Μέσα στους δύσκολους αυτούς καιρούς που η πανδημία μας έχει αποκλείσει, μας έχει κάνει να βρισκόμαστε σχεδόν σε απομόνωση, το παράρτημα μας αισθάνεται την ανάγκη να δηλώσει  ότι ακόμα και τώρα είναι εδώ, είμαστε παρόντες και προσπαθούμε με τον τρόπο που τώρα επιτρέπεται -διαδικτυακά-  να βρισκόμαστε κοντά στα μέλη  και τους συνδημότες  μας.

Μία σειρά ομιλιών από τους γιατρούς του Δ.Σ. αλλά και άλλους με θέματα που αφορούν διάφορες μορφές καρκίνου, σκοπό έχει να ενημερώνει να συμβουλεύει να προλαμβάνει γιατί το μότο μας είναι «Η ΠΡΟΛΗΨΗ ΣΩΖΕΙ ΖΩΕΣ». Οι γιατροί του Διοικητικού μας Συμβουλίου εξ άλλου οι γιατροί του Διοικ.Συμβουλίου είναι στη διάθεση όποιου χρειάζεται δωρεάν συμβουλές για παθήσεις της ειδικότητάς τους:

α) Αναγνώστου Θεόδωρος, χειρούργος ουρολόγος, τηλ.6937249109

β) Κυριάκου Γρηγόρης, χειρουργός μαστού, τηλ. 6977676737

γ) Βλουτόγλου Νατάσα, κλινική ψυχολόγος, τηλ.6945460603

Επίσης θέλουμε να τονίσουμε ότι εξαιρετικά αποτελέσματα έχει και η στενή συνεργασία του παραρτήματος με τον Δήμο και τους φορείς του.

Με την αντιδήμαρχο Υγείας και Πρόνοιας κυρία Αλίκη Γκιζελή ξεκινάμε, αμέσως μετά το Πάσχα, μια εξαιρετική δράση όπου η καθηγήτρια – στοματολόγος κυρία Ουρανία Νικολάτου-Γαλίτη  θα προσφέρει δωρεάν τις συμβουλές της σε θέματα καρκίνου στόματος.

Με την πρόεδρο του ΟΚΑΠΑ κυρία Σοφία Βυθούλκα πραγματοποιούμε ήδη μια σειρά σεμιναρίων και ομιλιών για τις οποίες όσοι δεν έχετε πρόσβαση στο διαδίκτυο μπορώ να σας ενημερώσω.

Οι σκέψεις μας είναι κοντά στους συνανθρώπους μας και η ανοικτή γραμμή 2152152121 έτοιμη να προσφέρει βοήθεια σε όποιον την χρειάζεται.

Το παράρτημα της Ε.Α.Ε. είναι εδώ και χρειάζεται την υποστήριξή  σας για να συνεχίσει να προχωρά δυναμικά. Τηλ. επικοινωνίας 2106748761 & 6937475107 κα Νατάσα Αγγελάκη.

Με αυτές τις σκέψεις, Ευχόμαστε σε όλα τα μέλη του παραρτήματος και όλους τους δημότες υγεία και Καλό Πάσχα.

Αν θέλετε ακολουθήστε μας, κοινοποιήστε ή κάνετε like:

Σχετικές δημοσιεύσεις