Δωρεάν ιατρικές εξετάσεις για κατοίκους και εργαζόμενους του Δήμου Φιλοθέης – Ψυχικού

Αν θέλετε ακολουθήστε μας, κοινοποιήστε ή κάνετε like:

Δωρεάν ιατρικές εξετάσεις για κατοίκους και εργαζόμενους του Δήμου Φιλοθέης – Ψυχικού

Ένα νέο πρόγραμμα που αφορά παροχή σε υπηρεσίες υγείας, ξεκινά ο Δήμος Φιλοθέης – Ψυχικού σε συνεργασία με τον Όμιλο Βιοϊατρική.

Το πρόγραμμα προβλέπει για κατοίκους και εργαζόμενους καθώς και συγγενείς των εργαζομένων Α΄ βαθμού, να έχουν τη δυνατότητα να πραγματοποιούν συνταγογραφούμενες προληπτικές εργαστηριακές και απεικονιστικές εξετάσεις εντελώς δωρεάν μέχρι τις 30 Ιουνίου. Η συνταγογράφηση δύναται να πραγματοποιηθεί από συνεργαζόμενους με τον Δήμο γιατρούς.

Το θέμα της συγκεκριμένης συνεργασίας ήρθε στο τελευταίο Δημοτικό Συμβούλιο περιλαμβάνοντας και μια ακόμα δωρεάν πρόταση της ιατρικής εταιρείας που αφορά τις αλλεργίες της άνοιξης και είναι η εξής:

ΚΩΔ.   ΕΛΕΓΧΟΣ ΑΛΛΕΡΓΙΩΝ

2001    ΓΕΝΙΚΗ ΑΙΜΑΤΟΣ (*)

6631    ΗΛΕΚΤΡΟΦΟΡΗΣΗ ΛΕΥΚΩΜΑΤΩΝ ΟΡΟΥ (*)

10240  ΑΝΟΣΟΣΦΑΙΡΙΝΗ E ΟΡΟΥ (lgE) (*)

10292  Ποσοτικός προσδιορισμός ανοσοσφαιρίνης G (IgG) (*)

10293  Ποσοτικός προσδιορισμός ανοσοσφαιρίνης M (IgM) (*)

10294  Ποσοτικός προσδιορισμός ανοσοσφαιρίνης A (IgA) (*)

Τέλος η προσφορά περιλαμβάνει και δωρεάν συνεδρία στο Διατροφολογικό – Εργομετρικό Κέντρο της Βιοϊατρικής. Για αυτήν την συνεδρία δεν χρειάζεται συνταγογράφηση αλλά ένα τηλεφώνημα στην Διεύθυνση Κοινωνικής Πρόνοιας όπου θα δηλώσετε το όνομά σας και με την αστυνομική σας ταυτότητα και έναν λογαριασμό που θα πιστοποιεί ότι κατοικείται στον Δήμο θα έχετε την δυνατότητα μιας δωρεάν ανάλυσης σύστασης σώματος με το ειδικό μηχάνημα ΤΑΝΙΤΑ, παρουσία διατροφολόγου.

Μέσω της συγκεκριμένης μέτρησης με το ειδικό μηχάνημα ΤΑΝΙΤΑ, εφαρμόζονται 3 συχνότητες για την ολική και τμηματική ανάλυση σύστασης σώματος υψηλής ακριβείας.

Από τα αποτελέσματα που προκύπτουν, παρέχονται καίριες πληροφορίες όπως είναι τα ποσοστά λίπους και μυϊκής μάζας, τα συνολικά υγρά του σώματος, ο Βασικός Μεταβολικός Ρυθμός και η μεταβολική ηλικία.

Στη συνέχεια, για όσους ενδιαφέρονται, θα μπορούν να συμμετέχουν με προνομιακές τιμές

(έκπτωση 50% για την 1η επίσκεψη και 25% έκπτωση σε οποιοδήποτε ολοκληρωμένο πρόγραμμα) στα εξής Προγράμματα:

o          Τρισδιάστατη Ανάλυση Σύστασης Σώματος (FIT 3D)

o          Μέτρηση Βασικού Μεταβολικού Ρυθμού

o          Εξατομικευμένα Προγράμματα Διατροφής

Για συνταγογράφηση ή δήλωση συμμετοχής σε κάποιο από τα παραπάνω προγράμματα μπορείτε να επικοινωνείτε με τα τηλέφωνα της Διεύθυνσης Κοινωνικής Πρόνοιας: 213 2014601 & 213 2014681.

Αν θέλετε ακολουθήστε μας, κοινοποιήστε ή κάνετε like:

Σχετικές δημοσιεύσεις