Νέα ιστοσελίδα για τον Δήμο μας!

Αν θέλετε ακολουθήστε μας, κοινοποιήστε ή κάνετε like:

Νέα ιστοσελίδα για τον Δήμο μας!

της Όλγας Μενεμενόγλου

Ο Δήμος Φιλοθέης – Ψυχικού εγκαινίασε, την προηγούμενη εβδομάδα, την νέα ιστοσελίδα του (www.philothei-psychiko.gov.gr). Μοντέρνα με αναβαθμισμένη αισθητική αλλά και εύχρηστη.

Τρία είναι τα σημαντικά χαρακτηριστικά που αξίζει να κρατήσουμε:

  • περιλαμβάνει το σύστημα έκδοσης ψηφιακών πιστοποιητικών και διοικητικών πράξεων του Δήμου Φιλοθέης – Ψυχικού, χωρίς να απαιτείται φυσική παρουσία. Να υπενθυμίσουμε ότι προς το παρόν μέσα σε αυτά συγκαταλέγεται το ΤΑΠ, ληξιαρχικές πράξεις γέννησης, βάπτισης, γάμου, θανάτου και εκθέσεως, αίτηση μεταδημότευσης, αίτηση αντίρρησης για θέματα κ.ο.κ. και πιστοποιητικά.
  • Υπάρχει μενού προσβασιμότητας για άτομα με ιδιαίτερες ανάγκες. Κάτω, αριστερά της ιστοσελίδας, υπάρχει εικονίδιο, το οποίο σε εισάγει σε ρυθμίσεις, προκειμένου να αλλάζεις χρώματα, γραμματοσειρές σε μέγεθος κ.ά. με σκοπό να δημιουργείται μια φιλική ιστοσελίδα για όλους.
  • Άμεση σύνδεση στο YouTube κανάλι του Δήμου, όπου τις διαδικτυακές εκδηλώσεις θα είναι ακόμα ευκολότερο να τις παρακολουθήσουμε. Τον τελευταίο χρόνο, λόγω της πανδημίας, πραγματοποιούνται πολλές διαδικτυακές πολιτιστικές εκδηλώσεις, συζητήσεις αλλά και πρεμιέρες ταινιών.

«Ο δικτυακός τόπος θα ενημερώνεται συστηματικά, ενώ η προσθήκη νέων χαρακτηριστικών και υπηρεσιών στην ιστοσελίδα θα συνεχίσει και τους προσεχείς μήνες», αναφέρει, ο Δήμαρχος Δημήτρης Γαλάνης.

Σαφώς πρόκειται για διαδικασία χρονοβόρα ώστε  να ολοκληρωθεί μια ιστοσελίδα με τη μεγαλύτερη δυνατή πληρότητα. Σημαντικό επίσης είναι ότι η παραπάνω διαδικασία γίνεται από καταρτισμένο υπάλληλο του Δήμου. Τέλος η ιστοσελίδα θα έχει σύνδεση και με τα κοινωνικά δίκτυα.

Αν θέλετε ακολουθήστε μας, κοινοποιήστε ή κάνετε like:

Σχετικές δημοσιεύσεις