Για τον Ιάσονα που έφυγε νωρίς

Αν θέλετε ακολουθήστε μας, κοινοποιήστε ή κάνετε like:

Για τον Ιάσονα που έφυγε νωρίς

Το άγγελμα του θανάτου ενός νεαρού παιδιού, στο τροχαίο ατύχημα της 12ης Μαρτίου έξω από την Βουλή, προκάλεσε θλίψη σε όλη την χώρα.

Μέχρι την επόμενη ημέρα, το πρωί, το νέο ότι ο νεαρός ήταν ο Ιάσονας που δούλευε στην «παλιά αγορά» έχει διαδοθεί και, προκαλεί σοκ στην τοπική κοινωνία. Ο Ιάσονας που έμενε στο Ψυχικό, που πολλά απογεύματα καθόταν με την παρέα του στην πλατεία Blue Bell, τελείωσε το Λύκειο της Φιλοθέης.

Βρήκαμε το όνομά του στους εισακτέους, με υψηλή βαθμολογία στο ρεπορτάζ της 23ης Σεπτεμβρίου του 2016, καθώς είχε έρθει δεύτερος σε μόρια στην κατεύθυνσή του.

Εκφράζουμε τα ειλικρινή συλλυπητήριά μας στην οικογένειά του με κάθε σεβασμό για το μεγαλείο καρδιάς που επέδειξε με την δωρεά οργάνων και την προσφορά ζωής σε έξι συνανθρώπους μας.

Τι λένε αυτοί που τον γνώρισαν


Οι καθηγητές του: «Με βαθύτατη θλίψη και πόνο  καρδιάς πληροφορηθήκαμε τον άδικο χαμό ενός αγαπημένου μαθητή μας, του Ιάσονα Λαλαούνη.  Δεν υπάρχουν λόγια να εκφράσουν τη λύπη μας και την αγανάκτησή μας για το θάνατο ενός νέου ανθρώπου λόγω τροχαίου  ατυχήματος.

Ο Ιάσονας ήταν ένα ιδιαίτερα ευαίσθητο παιδί που διέθετε ευγένεια ψυχής, αξιοπρέπεια, καλοσύνη και σεβασμό προς τους καθηγητές και τους συμμαθητές του. Με ειλικρίνεια και ανιδιοτέλεια ήταν πάντα πρόθυμος να προσφέρει στον  συνάνθρωπο. Ήταν φανερό ότι  είχε λάβει ορθή διαπαιδαγώγηση  από την οικογένειά του  καθώς σε όλες τις εκφάνσεις της σχολικής ζωής  ξεδίπλωνε  τον άμεμπτο χαρακτήρα του.

Για μας ο Ιάσονας δεν έχει πεθάνει, θα βρίσκεται πάντα μέσα στις καρδιές μας. Ευχόμαστε στην οικογένειά του να έχει κουράγιο και δύναμη να αντέξει τον αδόκητο χαμό του».

Ο Διευθυντής και οι  Καθηγητές του Λυκείου Φιλοθέης


Οι συνεργάτες του: Στον συνεργάτη, φίλο και αδελφό μας Ιάσονα.

Ένα παιδί με αρετές, αξίες, ήθος και με υψηλό το αίσθημα της συναδελφικότητας.

Θέλουμε να εκφράσουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια αλλά και την ίδια στιγμή τον θαυμασμό μας στο μεγαλείο ψυχής που έδειξε η οικογένεια του ανθρώπου μας να δωρίσει τα όργανα του σε εκείνους που το έχουν ανάγκη.

Αντίο και καλό παράδεισο αγαπημένε φίλε.

Θα είσαι πάντα μαζί μας στο μυαλό και στην καρδιά μας».

Παλιά Αγορά Φιλοθέης

 

 

Αν θέλετε ακολουθήστε μας, κοινοποιήστε ή κάνετε like:

Σχετικές δημοσιεύσεις