Πτυχιούχος Νομικής ο αγγειοχερουργός Χρήστος Παπασιδέρης

Αν θέλετε ακολουθήστε μας, κοινοποιήστε ή κάνετε like:

Πτυχιούχος Νομικής ο αγγειοχερουργός Χρήστος Παπασιδέρης

Ο συνδημότης μας Χρήστος Παπασιδέρης εκτός από εξέχων αγγειοχειρουργός, διαπιστευμένος διαμεσολαβητής, πραγματογνώμονας σε νομικές υποθέσεις, συνδικαλιστικά ενεργός, κατάφερε όχι μόνο να περάσει με κατατακτήριες εξετάσεις στη Νομική σχολή Αθηνών αλλά και μόλις πριν μία εβδομάδα να λάβει το πτυχίο του. Πρόκειται αν όχι για τον μοναδικό, σίγουρα για έναν από τους ελάχιστους μάχιμους ιατρούς πρώτης γραμμής που είναι ταυτόχρονα και νομικός.

Η αγάπη του για την ιατρική και την δικαιοσύνη τον οδήγησε να αναζητήσει τρόπους συγκερασμού των δύο αυτών επιστημών, δίνοντάς του το πλεονέκτημα να συνδυάσει τις γνώσεις του κατά την άσκηση του ιατρικού λειτουργήματος, ως διαμεσολαβητής αλλά και ως πραγματογνώμονας ιατρικών ποινικών, πολιτικών και διοικητικών υποθέσεων. Παρά τα χειρουργεία στα μεγαλύτερα ιδιωτικά νοσοκομεία της χώρας, τα καθημερινά ιατρεία (σε Βόρεια και Νότια προάστια), ο Χρήστος Παπασιδέρης καταφέρνει πάντα να είναι δίπλα στον ασθενή ως γιατρός αλλά και ως άνθρωπος.

Νομίζω  ότι  οι  πολίτες  του  δήμου  μας  έχουν  κάποιον  να  απευθυνθούν, αν  χρειαστούν  βοήθεια  σε  υποθέσεις  όπου  ειδικεύεται  ο  κ.  Παπασιδέρης .

Αν θέλετε ακολουθήστε μας, κοινοποιήστε ή κάνετε like:

Σχετικές δημοσιεύσεις