…και οι δεκατρείς είναι υπέροχες!

Αν θέλετε ακολουθήστε μας, κοινοποιήστε ή κάνετε like:

…και οι δεκατρείς είναι υπέροχες!

της Όλγας Μενεμενόγλου

Η ισχύς εν τη ενώσει στο Δήμο μας και με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας, οι δεκατρείς εκλεγμένες κυρίες του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Φιλοθέης-Ψυχικού, ανέβασαν στο facebook μια φωτογραφία στην οποία εμφανίζονται όλες μαζί.

Μια κίνηση δύναμης με την οποία θέλησαν να δείξουν ότι ανεξαρτήτου παράταξης, συμμετέχουν δυναμικά και μαχητικά στα δρώμενα του Δήμου και συμβάλουν με όλες τους τις δυνάμεις προκειμένου να γίνει το προάστιό μας καλύτερο για όλους. Αξίζει να υπενθυμίσουμε αλφαβητικά τα ονόματά τους: Κατερίνα Αλεξοπούλου, Σοφία Βυθούλκα, Αλίκη Γκιζελή, Έλση Δημουλά, Σόφη Ζαφρακοπούλου, Ελένη Ζέππου, Ζαφειρίνα Καρατζά, Μίνα Μεταξίδη-Μελισσουργού, Χριστίνα Παλαιολόγου, Παυλίνα Πανταζή, Κατερίνα Πετρίτση-Μουράντ, Κλαίρη Σινανιώτη και Μάρω Τρέζου. Ταυτόχρονα ευχήθηκαν χρόνια πολλά σε όλες τις κυρίες των συμβουλίων, των επιτροπών, των συλλόγων, στις εργαζόμενες του Δήμου αλλά και σε όλες τις γυναίκες.

Επί τη ευκαιρία του εορτασμού της ημέρας της γυναίκας θέλουμε να υπενθυμίσουμε ότι στο Δήμο μας η παρουσία γυναικών είναι αξιοσημείωτη και τα νούμερα το αποδεικνύουν. Οι δεκατρείς από τους είκοσι επτά συμβούλους στο Δ.Σ. είναι γυναίκες, αριθμός που αγγίζει σχεδόν το 50%. Παρόμοιο ποσοστό βρίσκουμε και στο Κοινοτικό της Φιλοθέης – τέσσερις  γυναίκες και τρεις άντρες – καθώς και στο Κοινοτικό του Νέου Ψυχικού – πέντε γυναίκες και έξι άντρες – ενώ οι ισορροπίες αλλάζουν στο Κοινοτικό του Ψυχικού όπου οι έξι γυναίκες υπερτερούν έναντι του ενός ανδρός.

 

 

Αν θέλετε ακολουθήστε μας, κοινοποιήστε ή κάνετε like:

Σχετικές δημοσιεύσεις