Μια Τσικνοπέμπτη αλλιώς…

Αν θέλετε ακολουθήστε μας, κοινοποιήστε ή κάνετε like:

Μια Τσικνοπέμπτη αλλιώς…

Ο Δήμος Φιλοθέης-Ψυχικού με το σύνθημα «όλοι μαζί» και με στόχο να κρατήσει συντροφιά και να αλλάξει τα μοναχικά βράδια πολλών από εμάς, διοργανώνει την Τσικνοπέμπτη 4 Μαρτίου 2021 και ώρα 20:00, μια μουσική βραδιά. Μια διαδικτυακή συναυλία γεμάτη από αγαπημένα τραγούδια μεγάλων συνθετών όπως του Μάρκου Βαμβακάρη, του Βασίλη Τσιτσάνη, του Γιώργου Ζαμπέτα, του Μίκη Θεοδωράκη, του Μάριου Τόκα και του Βαγγέλη Κορακάκη.

Η Τσικνοπέμπτη είναι για όλους μια ημέρα συντροφικότητας, χαράς, τραγουδιού και διασκέδασης. Αν και δυστυχώς φέτος δεν θα μπορέσουμε να βρεθούμε όλοι μαζί, ο Δήμος δίνει αυτή την ευκαιρία να συναντηθούμε από απόσταση και να γιορτάσουμε αυτή την ημέρα με την παρέα του μουσικού σχήματος ΕΥΗΧΟΝ που θα μας κρατήσει συντροφιά ερμηνεύοντας αξέχαστες μελωδίες των μεγάλων αυτών συνθετών.

Στο μουσικό σχήμα ΕΥΗΧΟΝ συμμετέχουν οι καλλιτέχνες, Γιώργος Πασσαρής, Μαρία, Τσάμη, Κατερίνα Γουγουστάμου, Αχιλλέας Γουγουστάμος και Βασίλης Μαντόγλου.

Ας συντονιστούμε λοιπόν όλοι στο κανάλι του Δήμου και ας περάσουμε μια πραγματικά αξέχαστη από πολλές απόψεις βραδιά τσικνοπέμπτης. Καλή διασκέδαση!

 

 

 

Αν θέλετε ακολουθήστε μας, κοινοποιήστε ή κάνετε like:

Σχετικές δημοσιεύσεις