Ένας χειμώνας γεμάτος ιστορία!

Αν θέλετε ακολουθήστε μας, κοινοποιήστε ή κάνετε like:

Ένας χειμώνας γεμάτος ιστορία!

Φτάσαμε στην 3η για φέτος διαδικτυακή διάλεξη, που θα είναι διαθέσιμη την Πέμπτη 25 Φεβρουαρίου στο φόρουμ ΟΚΑΠΑ και στο youtube κανάλι του Δήμου Φιλοθέης – Ψυχικού.

Να θυμίσουμε, για όσους δεν παρακολουθήσατε τις προηγούμενες, ότι παραμένουν ενεργές στο κανάλι του Δήμου.

Η τρίτη διάλεξη πραγματεύεται την εποχή από τον 1ο Παγκόσμιο Πόλεμο έως την Μικρασιατική Καταστροφή το 1922 ενώ μας δίνει στοιχεία και από την διάλυση της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας και την ίδρυση του πρώτου τουρκικού κράτους από τον Μουσταφά Κεμάλ Ατατούρκ.

 

«Συγκεντρώνουν πάνω από 1000 θεάσεις» μας λέει η Πρόεδρος του ΟΚΑΠΑ κυρία Σοφία Βυθούλκα, «ο κύριος Αντωνόπουλος είναι εξαίρετος ομιλητής. Πραγματικά σε καθηλώνει. Δεν καταλαβαίνω πώς περνάει η ώρα. Πτυχές της ιστορίας που δεν γνωρίζουμε, στοιχεία από τον χρόνο και τον χώρο με μια διήγηση που σε μεταφέρει σε εκείνη την εποχή. Και κάπου εκεί καταλαβαίνεις ότι η Ιστορία δεν είναι δύσκολη αντιθέτως άκρως ενδιαφέρουσα θα έλεγα. Οι διαλέξεις μας είναι κατάλληλες και για εφήβους, ιδιαίτερα για μαθητές λυκείου».

Τα «γυρίσματα» πραγματοποιούνται κάθε 15 μέρες στην Δημοτική Βιβλιοθήκη του Ψυχικού. Υπεύθυνη του προγράμματος είναι η δημοτική σύμβουλος κυρία Έλση Δημουλά.

Αν θέλετε ακολουθήστε μας, κοινοποιήστε ή κάνετε like:

Σχετικές δημοσιεύσεις