Δωρεάν rapid – test στο Νέο Ψυχικό!

Αν θέλετε ακολουθήστε μας, κοινοποιήστε ή κάνετε like:

Δωρεάν rapid – test στο Νέο Ψυχικό!

Γράφει η Όλγα Μενεμενόγλου

Ο Δήμος Φιλοθέης – Ψυχικού, στο πλαίσιο της προσπάθειας για τον περιορισμό της διασποράς του κορωνοϊού, διοργανώνει σε συνεργασία με τον Εθνικό Οργανισμό Δημόσιας Υγείας (ΕΟΔΥ), δωρεάν έλεγχο ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου (rapid test), μέσα από το αυτοκίνητο (drive through).

Να θυμίσουμε ότι είναι η δεύτερη διοργάνωση που γίνεται στον δήμο μας με πρώτη της Φιλοθέης την παραμονή της Πρωτοχρονιάς.

Η διενέργεια των τεστ θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 31 Ιανουαρίου 2021, από τις 10:00 π.μ. έως τις 2:30 μ.μ. , στο πάρκινγκ του Σούπερ Μάρκετ Σκλαβενίτης, στο Νέο Ψυχικό (24ης Μαρτίου και Τζαβέλα). Η σειρά προτεραιότητας θα είναι επί της οδού 25ης Μαρτίου στην κατεύθυνση προς Χαλάνδρι.

Σε rapid test θα υποβάλλονται μόνο όσοι προσέλθουν στο σημείο με όχημα (αυτοκίνητο, μηχανάκι, ποδήλατο) και όχι πεζοί.

Σημειώνεται ότι οι ενδιαφερόμενοι για τη μετακίνησή τους θα πρέπει να στείλουν μήνυμα με τον αριθμό 1 στο 13033, ενώ στο αυτοκίνητο μπορούν να επιβαίνουν μέχρι 3 άτομα, και φυσικά φορώντας μάσκα. .για τη διενέργεια του τεστ θα πρέπει να επιδείξουν Δελτίο Αστυνομικής Ταυτότητας, και να δηλώσουν το ΑΜΚΑ τους καθώς και τον αριθμό κινητού τηλεφώνου, στον οποίο θα λάβουν τα αποτελέσματα του rapid test. Δικαίωμα για το δωρεάν τεστ έχουν οι κάτοικοι του Δήμου Φιλοθέης – Ψυχικού αλλά και πολίτες από την ευρύτερη περιοχή άνω των 10 ετών.

 

 

Αν θέλετε ακολουθήστε μας, κοινοποιήστε ή κάνετε like:

Σχετικές δημοσιεύσεις